199 dolarlık tablet pc Türkiye’de!

Tablet kategorisine yeni bir soluk getiren Mobee Nett Tablet, 199 $’lık fiyatıyla dikkat çekiyor.

Son teknoloji ürünü Mobee Nett Tablet 7”, bir tabletten beklenebilecek tüm özellikleri kullanıcılara sunuyor. Üstelik herkesin satın alabileceği bir fiyatla.

Mobee Nett Tablet, 7 inç boyutunda ve 800×480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik parlak LED ekranıyla tablet kategorisine yeni bir soluk getiriyor. 0.6 kg ağırlığında tasarlanan tablet, parlak piyano siyahı rengiyle de dikkat çekiyor.

Mobee Nett Tablet, 199 $’lık fiyatıyla dikkat çekiyor.

Mobee Nett Tablet, 199 $’lık fiyatıyla dikkat çekiyor.

Cihaz, işletim sistemi olarak Android 2.0 sürümünü kullanıyor. 256 MB RAM’e sahip Mobee Nett Tablet ile zengin market uygulamalarından, değişik oyunlardan ve uygulamalardan (İBB trafik, Facebook vs. gibi) yararlanmak mümkün.

Mobee Nett Tablet ile hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Google web tarayıcı, saat, takvim, RRS okuyucu, hesap makinesi, G-mail, Excel, Word, Powerpoint görüntüleyici ve oluşturucu, PDF görüntüleyici, e-posta, dosya yöneticisi, Google haritalar, MSN, e-kitap okuyucusu, müzik, fotoğraf, video, Youtube, Skype uygulamaları kurulu gelirken, Application Market’ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirebilirsiniz.

Android işletim sistemi için 10.000’den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkıyor!

Mobee Nett Tablet teknik özellikleriyle konforlu ve eğlenceli kullanım sağlıyor. 400 MHz ARM işlemci kullanan Nett, 2 GB dahili depolama alanının yanında 4 GB’lık mini SD kart hediyesi ile kullanıcıya ulaşıyor. 2 adet hoparlör, kulaklık girişi, kulaklık ve dahili mikrofon bulunan cihaz, Wi-Fi özelliği ve dahili kamerası ile internette görüntülü konuşma yapmayı sağlıyor. Dönüştürücü ile birlikte ethernet ve 2 adet USB girişi de bulunuyor.

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 3 saate kadar kullanım süresi ile mobil bilgisayar kullanımını konforlu hale getiriyor.

Mobee Nett Tablet 7″ KDV dahil 199 dolar fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Share