Acer Projeksiyonlarda Garanti Artık tam 3 Yıl

2013 ilk yarısında %16 pazar payı ile Projeksiyon Pazar liderliğini koruyan ACER, yaptığı özel çözümler ile Projeksiyon Pazarı’na renk katmaya devam ediyor.

Acer Projeksiyonlarda Garanti Artık tam 3 Yıl

Acer Projeksiyonlarda Garanti Artık tam 3 Yıl

Geçtiğimiz yıllarda Acer projeksiyon ürünlerinde lamba garantisini 2 yıla çıkartan Acer, bu sefer de P- S- ve U serisi kurumsal projektörlerinin garantilerini tüm parçaları ve işçiliği kapsayacak şekilde 3 yıla çıkardı.

Acer P Serisi Projektörler parlak ortam ışığına sahip büyük mekanlarda bile birinci sınıf renk performansı sunan profesyonel projektörlerdir. Bu projektörler küçük ve orta ölçekli işletmeler veya küçük ofis veya ev-ofis kullanımları için idealdir.
Acer’ın eğitim segmentine özel S ve U sınıfı projektörleri özellikle yenilikçi, esnek ve çok yönlü çözümlerle ve dersleri gerçekten ilgi çekici bir hale getirerek öğrenim süreçlerinin geliştirilmesine yardımcı olmaları için geliştirilmiştir.

Acer EMEA Çevrebirimi Bölüm Yöneticisi Ülkücan Koca şunları söyledi: “P-, S- ve U-serisi projektörlerin yeni garantisi müşterilerimize ve kanalımıza bağlılığımızı temsil etmektedir. Tüketicinin geniş kapsamlı garantilere sahip ürünleri seçme ihtiyaçlarını çok iyi anlıyor ve toplam sahip olma maliyetini önemsiyoruz.
Kaynak:Mynet

Share