Apple Watch’ların ekranı büyüyor!

Apple’ın aldığı bir patent Apple Watch’ta önemli değişiklikler olacağına işaret ediyor. Yeni Apple Watch’lar daha geniş ekrana sahip olabilir.


Apple Watch, en popüler akıllı saatlerden biri. Ancak piyasaya sunulduğundan beri bileğe sarılı bir akıllı telefonun ötesine geçemediği yönünde bir çok eleştiriye maruz kaldı. Apple’ın aldığı bir patent ile bu durum değişebilir.

Apple, Apple Watch’ta oldukça radikal değişiklikler olacağını gösteren bir patente sahip. Patente konu olan belki de en büyük değişiklik, Apple Watch’un kare bir görünüm yerine daha standart, dairesel bir tasarıma sahip olması.

Patent, hem saatin ön tarafını hem de saat bandını örten esnek bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Cihazın ön kısımları da oldukça ince görünüyor. Bu da Apple Watch’un geniş ve kavisli bir ekrana sahip olabileceği anlamına geliyor.Apple Watch sadece geniş bir ekrana değil, aynı zamanda bir işlemciye sahip küçük bir modül ile birlikte, Bluetooth veya Wi-Fi aracılığıyla bağlantı kurabilecek bir iletişim modülü de içerecek.

Apple’ın aldığı patentleri hemen hayata geçirmediğini biliyoruz. Fakat bu patentin 2015 yılına dayandığını düşünürsek Apple, bu yılın yada 2018 yılının Apple Watch’unu bu şekilde tasarlayabilir. Apple Watch Series 3’le ilgili son birkaç hafta içinde bir çok haber ortaya çıktı. shiftdelete’in haberine göre yeni Apple Watch’un akıllı bantlar sayesinde kan şekerini ölçebileceği iddia ediliyor.

Share