BMW i8 için ilginç anahtarlık

Aslında biz çok fazla araba anahtarları hakkında konuşmayız eğer konuşulacak bir şey varsa o da arabanın kendisidir.

BMW i8 için ilginç anahtarlık

BMW i8 için ilginç anahtarlık

Teknik özellikleri donanımı dış görünüşü gücü hakkında sabahlara kadar konuşabiliriz . Ancak araba anahtarınız BMW i8’inkine benziyor ise ortada konuşulması gereken harika bir konu daha var demektir .

BMW i8’in anahtarlığı iddialı BMW i8’in görünüşüne , konseptine yakışır bir anahtarlık. Gelecekten gelmiş bir hali var ve ilk görüldüğü andan itibaren insan da merak duygusu uyandırıyor .

BMW i8’ in anahtarlığını diğer anahtarlıklardan ayıran en büyük özelliği ise diğer anahtarlıkların üzerinde yalnızca birkaç açma kapama tuşu bulunurken, i8 anahtarlığının üzerinde yüksek çözünürlüklü bir LCD ekran bulunuyor. Bu ekrandan elektrik ile çalışan arabanızı şarj edebileceğiniz en yakın yeri görebilirsiniz veya aracınızın ne kadar süre sonra tam olarak şarj olmuş olacağını görebiliyorsunuz .

Bu ileri teknoloji ürünü anahtarlığı kaybederseniz veya anahtarlığınızın başına görülmez bir kaza gelirse yeni bir anahtarlık almak için ödeyeceğiniz ücret bilinmiyor ancak elbette yüksek bir fiyat olacağına şüphe yok.
Kaynak:Mynet

Share