C Tipi USB Bağlantıya Sahip İlk Philips Monitörü

Lider teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, en yeni nesil USB konektörünün alabildiğine hızlı, çok yönlü bağlantı özelliğine sahip ilk Philips ekranını piyasaya çıkartıyor. C tipi USB, kolay, tek kablo ile kenetleme için kullanıcıların ihtiyaç duyacağı tek arayüz olma sözünü veriyor. Böylece kullanıcılar ultra hızlarda verileri güvenli bir biçimde transfer edebilirler, cihazlarını şarj edebilirler, ekranlarını telefonlarına ve diz üstü bilgisayarlarına bağlayabilirler ve bilgisayarlarına bağlı çevre birimlerine bağlanabilirler.

usb-c-monitor

Haziran ayında çıkması planlanan 258B6QUEB QHD ekran, MMD’nin piyasaya sunduğu C tipi USB bağlantısına sahip ilk ürün. Bu ekran kullanıcılara, özellikle de yeni USB konektörünün faydaları sayesinde iş amaçlı kullandıkları son teknoloji ürünü diz üstü bilgisayarlarının üretkenliğini artırmak isteyen profesyonellere, daha fazla güç ve rahatlık sunmak için tasarlandı.

Daha fazla rahatlık için kolay kullanım
Ekran, Gen-2 USB 3.1 ile, 10 Gbps’e kadar (ya da 1,280 MB/s) ve Gen-1 USB 3.0 ile 5 Gbps’e kadar transfer hızlarını destekliyor. USB 3.1, USB 2.0’dan 20 kat daha hızlı: Örneğin, 4K bir film, 60 saniyeden daha az bir sürede iletilebilir. Konektörün ince profili, modelin hem ultra taşınabilir cihazlara hem de standart diz üstü bilgisayarlara uygun olmasını sağlıyor. USB soketi her iki şekilde de çevrilip girişe sokulabildiği için daha da büyük rahatlık sağlıyor. Üstelik görüntü tercihleri de geniş: DisplayPort 1.2’nin yanı sıra, HDMI, DVI ve VGA da destekleniyor.

Yakındaki piyasaya çıkacak model hakkında konuşan MMD Philips Monitörleri Avrupa Ürün Müdürü Albert Ulfman, şunları söyledi: “Günümüzde verimli bağlantı insanların üretken olmasını sağlamakta kilit bir rol oynuyor. İşte bu yüzden piyasadaki en yeni ve en iyi USB bağlantısına sahip, 25 inçlik bu yeni ekranı piyasaya çıkarmaktan için memnuniyet duyuyoruz. USB-C , kullanıcıların diz üstü bilgisayarlarının gücünü ve şarjını monitörden almasını bile sağlayarak fazladan güç kablolarına duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Bütün bağlantılar – güç, görüntü ve veri – kolayca tek bir kablodan geçiyor.”

Yeni konektör, 25 inçlik QHD ekranın profesyoneller için müthiş bir seçim olmasını sağlayan sebeplerden sadece biri. Bağlantı özelliklerinin yanı sıra ekran, Philips monitörlerinin piyasada sahip olduğu güçlü itibarı getiren, fark yaratan pek çok özelliğe de sahip: Örneğin SmartErgoBase, kullanıcıların ekranı eğerek, sağa sola döndürerek ve ekranı kaldırmalarını sağlayarak onlar için tam olarak en iyi konumu bulmalarını sağlıyor – bu da iş yerinde sağlık demek. Taban, kabloları da saklamaya yarıyor. Ekranın ultra dar çerçevesi, görünmeyecek kadar ince bir dış görünüş veriyor, böylece görüntüleme alanı maksimize ediliyor ve bu da, gözler açısından dikkatin daha az dağılması demek. %65’i tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastiklerden yapılan dayanıklı tasarımı, ekranın çevre dostu üretkenlik için harika bir tercih olmasını sağlıyor.

Philips’in yeni 258B6QUEB QHD ekranı Haziran ayından itibaren 639 USD fiyatından piyasada bulunabilecek.

Teknik Özellikler:
Özellik Philips 258B6QUEB QHD ekran
LCD panel tipi IPS teknolojisi
Arka aydınlatma teknolojisi W-LED
Panel ölçüsü 25 inç / 63.4 cm
Etkili görüntüleme alanı 552.96 (H) x 311.04 (V)
Görüntü oranı 16:9
Optimal çözünürlük 2560 x 1440 @ 60 Hz
Görüntüleme açısı 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Parlaklık 350 cd/m²
Kontrast oranı (tipik) 1,000:1
Renk sayısı 16.7 milyon (True 8 Bit)
Görüntü optimizasyonu SmartImage
Özellikler • Dahili Hoparlörler: 2Wx2
• Kullanıcı rahatlığı: SmartImage, Ses, Giriş, Menü, Güç Açık/Kapalı
• Kontrol yazılımı: SmartControl
• Kensington kilidi, VESA montajı (100x100mm)
• Tak & Çalıştır Uyumluluğu: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Ayak • Yükseklik ayarı: 130 mm
• Pivot: 90°
• Sağa sola dönme: -65/65°
• Eğilme: -5/20°
Bağlantı • USB: USB C Tipi x1, USB 3.0×3 (1 adet hızlı şarjlı )
• Sinyal Girişi: USB-C, VGA (Analog), DVI-İkili Bağlantı (dijital, HDCP), DisplayPort, HDMI (dijital, HDCP)
• Sync Girişi: Ayrı Sync, Sync yeşil
• Ses (Girişi/Çıkışı): PC ses girişi, Kulaklık çıkışı
• RJ45: USB-C ile
Sürdürülebilirlik • Çevre ve enerji: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS
• Geri dönüşümlü ambalaj malzemesi: % 100
• Tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik: %65
• Spesifik Maddeler: PVC / BFR içermeyen kasa, Cıva içermez, Kurşun içermez
Uygunluk ve standartlar Düzenleyici Makam Onayları: CE İşareti, FCC B Sınıfı, VCCI, SEMKO, cETLus, CU-EAC, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS, TCO edge

Share