Cep Telefonu Şarj Problemi Bitiyor!

Günümüzde cep telefonu kullanıcısı sayısı Türkiye’de 70 milyona yaklaşırken , Dünya’da ise bu rakam 5 milyar civarındadır. Ancak gittikçe yaygınlaşan cep telefonu ki özellikle akıllı cep telefonu kullanımı beraberinde en önemli derdi de getiriyor. Şarj derdi.

Şarj derdine nasıl bir çözüm bulunabilinir diye sektörün önemli ismi Erpa Monitör sosyal medya yetkilisi Serkan Hacıömeroğlu’na sorduk. Hacıömeroğlu , çoğu insanın artık akıllı telefonlarını çoğu zaman elinden düşürmediğini, akıllı telefonları ile seyahat halinde iken veya canları sıkıldığında oyun oynadığını, müzik dinlediğini,video izlediğini, işleri gereği maillerine baktığını, internete girdiğini ve diğer işlerini akıllı telefonları aracılığı ile yaptığını ve bununda kısa vade de çok çabuk biten şarj olarak insanları bunalttığını belirtiyor.

Cep Telefonu Şarjınız Artık Sizi Yarı Yolda Bırakamayacak !

Cep Telefonu Şarjınız Artık Sizi Yarı Yolda Bırakamayacak !

Şarj sorununa çözüm olarak ise teknolojinin nimetlerinden insanların faydalanabileceğini belirtmeden önce akıllı telefonların şarjlarının uzun sürmesi için tasarruf modlarının açık olmasını, telefon aydınlatmasının kısıkta tutulmasını, telefonun media özelliklerinin az kullanılmamasının önemli olduğunu belirten Hacıömeroğlu eğer hala sonuç alınamıyorsa Powerbank sistemlerinin tercih edilebileceğini iletiyor.

Powerbank sistemi ile çok hafif ağırlıkta bir şarj adaptörünüz yanınızda olabilir. Böylelikle cep telefonu şarjınız nerde biterse bitsin powerbank sistemli adaptör cihazınızı ile kolayca cep telefonunuzu şarj edebileceğinizi belirten Hacıömeroğlu bu sistemin en iyi örneğini de Romoss cihazlarında olduğunu belirtiyor.

Romoss bataryalar ile cep telefonu şarkınız nerde biterse bitsin anında telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz, böylelikle hafif, kullanımı basit Romoss batarya ile şarj derdiniz ortadan kalkıyor.
Teknoloji yanımızda oldukça şarjımız da bitmeyecek ve iletişimimiz de kesilmeyecek gibi görülüyor.

Share