EPSON İle Dış Mekan Baskıda Mükemmel Sonuçlar

Epson’un dış mekan baskı yazıcıları SC-S30610, SC-S50610, S50610 (5C) ve S70610 ile yüksek baskı hızı, üstün kalite, güvenilirlik ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Modeller, 64 inç genişliğinde ve 1440X1440 dpi çözünürlükte baskılar sunarken, beyaz ve metalik renkli mürekkep seçenekleriyle her uygulamaya cevap verebilecek özellikler içeriyor.

EPSON İle Dış Mekan Baskıda Mükemmel Sonuçlar

EPSON İle Dış Mekan Baskıda Mükemmel Sonuçlar

Üç yıl kalıcılık
Hız, devamlılık, kullanım kolaylığı ve baskı kalitesinin yanı sıra, Epson’un SC-S serisi dış mekanda hiç bir koruma önlemi alınmaksızın üç yıl kalıcılığını koruyabilen baskı imkanı sunuyor*. Seriyle birlikte sunulan mürekkep ise UltraChrome GS2.

Sektörde bir ilk
Metalik ve beyaz rengin otomatik olarak aynı anda kullanılması ise SC-S70610’ün sektöre getirdiği bir ilk. S serisi metalik gümüş ve beyazın yanında turuncu ve açık siyahında olduğu on renge ulaşan geniş renk yelpazesiyle en basit tabeladan son teknoloji ürün görüntülerine ve dekorlara kadar her türlü yaratıcı sonuçları verebiliyor.

Tasarım
Epson’un dış mekan baskıya yönelik modelleri, baskı sırasında daha az titreşim sağlayan kasa yoğun uygulamaları destekleyecek yapıda tasarlanmıştır. Tek kişilik yükleme için arkadan kaldırma sistemi, farklı kağıt montaj imkanı ve optimum kağıt kontrolü tasarım özeliklerinden bazılarıdır.

Mürekkep Dolaşım Sistemi
UltraChrome GSX beyaz ve metalik gümüş mürekkepleri otomatik olarak dolaşıma sokarak, mürekkep performansını arttırır ve kafa temizliğinde atıkları azaltır.

Havalandırma gerekmez
UltraChrome GS2/GSX eko-solvent mürekkepler kokusuzdur ve özel bir havalandırma sistemi olmadan kullanılabilir.
*Epson test standartları temel alınmıştır. Baskıların uzun ömürlü olması, malzeme, uygulama ve çevre koşullarına bağlıdır.
Basın Bültenidir.

Share