Fotoğrafçılara özel monitörler

19 Ağustos tarihi, gezegen çapında olumlu bir etki yaratabilmek için fotoğrafçılığın gücünün tanınması amacıyla Dünya Fotoğrafçılık Günü olarak kutlanıyor. Milyonlarca fotoğrafçıyı bir araya getiren, yılda bir kez düzenlenen bu gün, hem insanları birbirine bağlıyor hem de yerel ve küresel topluluklara bir şeyler katıyor. Ama iş aslında bir gün ile de bitmiyor: fotoğrafçılık artık hiç olmadığı kadar yaygın ve artık pek çok kişi fotoğrafçılığın keyfini çıkartıyor. Konu açısından sınırsız olan ve bakan kişiyi anında bir yerlere götürebilme becerisinde eşsiz olan fotoğrafçılık, bu anlamda evrensel bir dil konuşuyor. Dahası, bu sanat dalının bizi bir yerlere götürme, geliştirme ve bize ilham verme gücü de var.

Fotoğrafçılıkla ilgili araçlar ve süreçler, her geçen gün daha da güçlenen fotoğraf düzenleme yazılımları ile gelişip her zaman daha da harika bir görüntü performansı elde etmeyi sürdürürken her kesimden fotoğrafçılar da fotoğrafçılığın hakkını verebilmek için monitörlere gereksinim duyuyorlar. Fotoğraf çalışmalarının tam anlamıyla takdir görebilmesi için, özellikle de ekranların birinci sınıf bir görüntü kalitesi ve renk reprodüksiyonu sunmaları gerekiyor. İster profesyonel bir fotoğrafçı olun ister amatör, çektiğiniz fotoğrafın en ince ayrıntısını tespit edebilmenize yardımcı olacak bir ekrana mutlaka ihtiyaç duyarsınız.

Bir dizi akıllı yenilik ve son teknoloji ürünü görsel teknoloji ile donatılmış Philips’in yüksek performanslı monitörleri, kusursuz görüntü kalitesini akıllı özelliklerle birleştirerek hem yeni yetişen hem de profesyonel fotoğrafçıların görüntülerden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlayacak. Eğer bir fotoğrafçı iseniz, aşağıdaki Philips monitörleri tam da sizin ve fotoğraf makinenizin ihtiyaç duyduğu şey olabilir!

Philips 328E9FJAB

Philips’in 328E9F modeli, kusursuz genişletilmiş uygulama için akıcı, üç taraftan da çerçevesiz bir tasarıma sahip. Bu tasarım, canlı, yaşam kadar gerçek görseller için ultra geniş NTSC %102 ve sRGB %122.6 renk gamı ile birleşti. Quad HD ekran, ultra canlı görüntüler sunarken kavisli, ince 9.94 tasarımı da gerçek anlamıyla sürükleyici bir deneyim sağlıyor.

Yüksek performansa sahip görsellere gelince, Philips’in 4K 272P7 ve 328P6VJEB/00 modelleri günümüz fotoğrafçılarının tam, doğru ve renk açısından kritik önem taşıyan çalışmalar için gereksinim duydukları her şeye sahip. Her iki monitör de, kullanıcıların büyük resmi ve tüm ayrıntıları görebilmelerini sağlayan Ultra Clear 4K çözünürlüğe sahip. 272P7 modeli, muhteşem renkler, nokta atışı ayrıntılar ve güçlendirilmiş netlik için yüksek performanslı, 27 inçlik bir panele sahip. 328P6VJEB/00 modeli ise, daha geniş bir renk yelpazesi ve daha canlı ve doğal bir görüntü için UltraWide-Color Renk Teknolojisi ile donatılmış, 32 inçlik Ultra HD bir ekrana sahip.

Daha da fazla rahatlık ve bağlantı için büyük bir ekran ve pek çok özellik arayan çevre duyarlılığına sahip kullanıcılara yanıt ise, Philips’in 272B7QU modeli. Hub kapasiteleri ve bir USB-C kenetleme özelliği ile donatılmış bu monitör, IPS ekranının ileri teknolojisi sayesinde canlı, CrystalClear Quad HD görüntüler sunuyor.

Fotoğrafçılık mesleğiniz de olsa, ya da tutkunuz veya hobiniz de olsa, ya da kim bilir, belki de üçü birdendir, her durumda Philips Monitörleri, resimlerinizden en iyi şekilde yararlanmanız için gereken her şeye sahip.

Share