iWatch üretim aşamasına geçti

Apple’ın uzun süredir gündemde olan akıllı saati iWatch’a dair ortaya çıkan son haberlerde, merakla beklenen saatin üretimine başlandığı belirtiliyor.

Apple tarafından henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da geçtiğimiz aylarda teknoloji dünyasının gündemini sıklıkla meşgul eden ve bugüne kadar hakkında birçok haber yapılan iWatch’un üretimine nihayet başlandığı söyleniyor. iWatch‘a dair ortaya çıkan bu önemli haberin kaynağı ise, Apple’ın yeni akıllı saatini üretmesi için yönelmesi beklenen Çin’de yayınlanan bir haber.

iwatch-uretim

China Times’da yer alan ve kaynak olarak ülkedeki üretici firmalar gösterilen bu habere göre, Apple nihayet akıllı saatinin üretimine başladı ama şimdilik düşük sayılarda üretim yapılıyor. China Times’ın bu haberinde dikkat çeken bir diğer detay da, Apple’ın daha önce de iddia edildiği gibi iWatch‘un içine yerleştireceği sensörlerin daha az yer kaplaması için yeni bir teknolojiden faydalanacağı oldu. Bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen iWatch, 2014 yılın en çok merak edilen ürünü olmaya devam ediyor.

Kaynak:Mynet

Share