JBL’den Yeni Soundbar

JBL’in yeni soundbar ses sistemi Cinema SB 200’ün yakın zamanda Türkiye’de satışa sunulacağı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre JBL ile ilgili özellikler aşağıda verilmiştir:

JBL SB 200 ses sistemi

JBL SB 200 yeni nesil ses sistemi

Bluetooth özelliği ile kablosuz ses akışı sağlayan, televizyonlarınızdan aldığınız sesi daha güçlü olarak yeniden üreten SB 200, JBL’in her şeyi bir arada bulabileceğiniz yeni entegre soundbar ses sistemidir.

Tak çalışıtır mantığı ile kolay kurulum ve kullanım özelliği düşünülerek üretilmiştir. 60 watt gücündeki soundbar 2 adet 9 cm’lik alçak frekans hoparlör, 2 adet 25 mm’lik tweeter ile tek bir parçada elektronik, amplifikatör ve bas portunu bir arada bulunduran güçlü bir sinema ses sistemidir. 32 inch’den 40 inch’e kadar olan düz panel televizyonlarla boyut olarak uygun olmasının dışında diğer televizyonlarla da uyumludur .Etkileyici bas performansına sahip birinci sınıf ses almak isteyen sinema tutkunları için en ideal ses sistem çözümüdür.

Cinema SB 200 iPhone, iPad, akıllı telefonlar,tablet bilgisayarlar, MP3 çalarlar, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan Bluetooth teknoloji ile kablosuz ses akışı sağlar. Dolby Digital çözümleme, analog ve digital ses girişleri, bas güçlendirme işlevinin yanı sıra Bluetooth bağlantı özelliği ile hemen hemen her cihaz ile kablosuz ses akışı sağlar.

Tescilli Harman Display Surround teknolojisi sayesinde gerçek surround ses deneyimi sunar. Ses sisteminizi ister raf veya masa üzerinde kullanabilir, isterseniz de duvara monte edebilir, çift denkleştirme özelliği ile optimize edilen Cinema SB 200 bulduğu yerden dolayı her hangi bir ses kaybına sebep olmaz . Öğrenilebilir kumanda özelliği ile televizyon kumandanızdan ses kontrolü yapmanıza olanak sağlar.

Cinema SB 200 odayı dolduran güçlü sesi ile evde sinema keyfini sevenler için kaçırılmayacak bir üründür.

Share