LightMode kask ile güvenli gece sürüşü

Motosiklet sürmek zaten zorlu bir iş, bir de bazen gece kullanmak gerekiyor, işte o durumlar için LightMode kask var.

Gece olduğunda motorsiklet kullanmanız gerekiyorsa, kendinizi otomobil sürücülerine göstermek için elinizden geleni yapmanız gerekir. Motorunuzun tüm ışıklarının, far ve sinyallerinin düzgün çalıştığına emin olmalısınız. Ama LightMode kask gibi bir ekstra güvenlik önlemi de fena olmazdı doğrusu.

lightmode-kask

LightMode motorsiklet kask tasarımları, sanki ünlü bilimkurgu filmi Tron’dan fırlamış da gelmiş gibi duruyor. 1980’lerin klasiklerinden biri haline gelen Tron filmindeki neon kaplı kıyafetler ve kasklar, LightMode tasarımları için rahatlıkla ilham kaynağı olmuş olabilir.

KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ

Aslında LightMode kaskın mantığı çok basit. Kaliteli bir motosiklet kaskı alıyorsunuz, elektrik verildiğinde parlayan neon özellikli bantları uygun şekilde yapıştırıyorsunuz, uçlarını da kontrol cihazına tutturup pilleri takıyorsunuz. İşte bu kadar, elinizde neon gibi parlayan ve sürücülerin gece sizi görmesini kolaylaştıracak bir kaskınız var.

Kaskın üzerindeki ışıklar pil değiştirmeden 13 saate kadar çalışıyor. Kontrol cihazından ışıkları açıp kapatabiliyor, devamlı yanmasını sağlayabiliyor veya bir sinyal gibi yanıp sönmesini ayarlayabiliyorsunuz.

Kaynak:Gerçek Gündem

Share