MacBook’tan USB port sorununa çözüm

Apple’ın geçtiğimiz haftalarda tanıtımını yaptığı yeni MacBook’undan USB portlarını kaldırması büyük tepkiye yol açtı. Bu tepkiler üzerine Line Dock, MacBook kullanıcılarına çözüm niteliğinde yepyeni bir cihaz geliştirdi.
macbook-usb

Apple, geçtiğimiz haftalarda tanıtımını yaptığı MacBook Pro modelinde büyük değişikler gerçekleştirdi. Bu model tasarım ve performans bakımından kullanıcılarına üst düzey kullanım deneyimi sağlasa da Apple kullanıcılarının büyük tepkilerin yol açan değişiklikler de beraberinde cihazla buluşturdu.

Yeni MacBook modelinde USB portları tamamen kaldıran Apple, yerine USB Type-c portlar ekledi. Piyasada ki tüm bilgisayar ve diğer teknolojik aletlerin hala USB bağlantı portunu kullanması, MacBook kullanıcılarının bağlantı seçeneği konusunda büyük kısıtlamalar yaşamasına neden oldu.

Tabi ki bu sorunun çözümü yok mu? Elbette var. Lakin bu sorunu aşmanın yolu Apple Store’dan geçiyor. Yani dönüştürücüler satın almanız gerekiyor. Sizde takdir edersiniz ki Apple dönüştürücülerin fiyatı pekte ucuz değil.

Fakat bu soruna çözüm Line Dock ‘tan geldi. Üretilen bu cihaz MacBook kullanıcılarını bu bağlantı sorunlarından kurtarıyor. Gayet ince ve ergonomik tasarıma sahip cihaz, MacBook kullanıcılarına 1 adet USB Type-C, 3 adet USB 3.0, 1 adet HDMI, 1 adet Mini Display ve 1 adet SD kart okuyucu bağlantı portu sunuyor. Ayrıca tamamen alüminyumdan üretilen Line Dock, 20.000 mAh batarya ile 1 TB boyutunda saniyede 500MB okuma ve 220MB yazma hızına SSD depolama birimini de bünyesinde barındırıyor.

Bununla birlikte. 4 adetneodimyum mıknatıslar ile MacBook’un altına yapıştırılarak kullanılan cihaz kolayca MacBook’a monte ediliyor.

Share