Philips Akıllı Hepsi Bir Arada Ekranlar

Lider teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, heyecan verici multimedya, oyun ve hızlı internet erişimi için Android ile işletilen yepyeni, dokunmatik kontrollü monitörleri piyasaya çıkartıyor. 21.5 inç ve 23 inç modelleri bulunan, Akıllı Hepsi Bir Arada ekranlar, dahili işlem gücü sayesinde evdeki yaşam alanlarında ve internet kafeler, okullar ve otel lobileri gibi kamuya açık alanlarda kullanım kolaylığı ve kusursuz ekran deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Mükemmel ekran kalitesi dünyayı canlandırıyor
Akıllı Hepsi Bir Arada modeller, mükemmel ve gelenekselleşmiş Philips ekran kalitesini sunuyor. İki model olarak sunulan 21.5 inçlik ekrana sahip S221C4AFD ve 23 inçlik ekrana sahip S231C4AFD ile Akıllı Hepsi Bir Arada sürükleyici eğlence deneyimi için Full HD destekli müthiş 16:9 geniş ekran görüntüleme özelliğine sahip. Kullanıcıların HD filmleri çok etkili bir görüntü kalitesiyle izlemesini sağlayan ve muhteşem stereo sesiyle de tamamlanan, harika parlaklığa ve renklere sahip keskin, titreşimsiz, sıralı tarama görüntüler üretir.

İki yeni Philips Akıllı Hepsi Bir Arada monitöründen biri: S221C4AFD

İki yeni Philips Akıllı Hepsi Bir Arada monitöründen biri: S221C4AFD

MMD EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Thomas Schade “Kullanıcı deneyimini kolaylaştıran hibrit cihazlara giderek artan bir talebin olduğunu” belirtiyor ve ekliyor: “Akıllı Hepsi Bir Arada, bu iki dünyanın en iyi özelliklerinden aynı anda yararlanmayı sağlıyor: Android uygulamalarına kolay, entegre erişim ile müthiş ekran performansı ve 21.5 inç ya da 23 inç Philips monitörün çok daha büyük ekranı.”

Web ile etkileşim kurmanın en kolay yolu
Akıllı Hepsi Bir Arada ekran, kullanıcı deneyimini daha kolay ve daha eğlenceli hale getiriyor – üstelik teknolojiyi çok da yakından takip etmeyenler için bile. Bir PC bağlamanıza gerek yok – ekranda dahili olarak tüm işlevsellik zaten var. Google Play Store’a doğrudan erişim sayesinde, kullanıcılar uygulamalar dünyasındaki birçok oyun, haber, sosyal paylaşım ve daha fazla uygulamaya erişimin keyfini bir dokunuşla çıkarabilirler. Evde bütün aile geniş ekranda ve tam dokunmatik kapasite ile en sevdikleri Android oyunları oynamanın keyfini çıkarabilirler – ve sosyal paylaşım uygulamaları yoluyla arkadaşlarıyla bağlantı halinde olmayı sürdürebilirler. Dışarıda ise Akıllı Hepsi Bir Arada, okullarda, hastanelerde, otel lobilerinde ve restoranlarda web bilgi uygulamalarına kolay erişim sunan ideal bir cihazdır.

Dokunmatik teknolojisi sayesinde, Akıllı Hepsi Bir Arada, çimdikleme, yakınlaştırma, döndürme, sürükleme ve kaydırma gibi sezgisel dokunmatik hareketleri destekler ve geniş ekran üstü ikonlar daha iyi okunurluk sağlar – bu, özellikle görüntülemenin optimal olmayabileceği halka açık alanlarda önem taşır. Daha fazla kolaylık ve yüksek ergonomi için, Philips Akıllı Hepsi Bir Arada masaüstünde yataya yakın olarak ayarlanabilir ya da masada çalışmak veya görüntülemek için dik bir biçimde yerleştirilebilir.

Hepsi bir arada performans ve konektivite
Tek başına da harika bir cihaz olmakla birlikte, Akıllı Hepsi Bir Arada ekranlar, kutudan, USB’yi destekleyen hemen hemen her cihazı – bellek çubuğu, kamera, yazıcı ve elbette akıllı telefonlar- bağlamanızı sağlayacak USB 2.0 portları ile mükemmel konektiviteye sahip şekilde çıkıyor. Üstelik Akıllı Hepsi Bir Arada’yı geleneksel masaüstü kurulumunun parçası kılmak için, klavye ve fare bağlayarak da kullanabilirsiniz. Dahası da var: dahili bir webcam, mikrofon, 802.11 b/g/n standartlarını destekleyen kablosuz ağ, 2 GB ana bellek ve SD kartı ile genişletilebilen geniş 8 GB dahili depolama.

Yeni Philips Akıllı Hepsi Arada’nın 21.5 inç modeli KDV dahil 769 USD, 23 inç modeli ise KDV dahil 839 USD´lik tavsiye edilen perakende fiyatından Mart ayından itibaren mağazalarda bulunabilecek.

Teknik Özellikler – S221C4AFD ve S231C4AFD Philips Akıllı Hepsi Bir Arada Ekran

 

LCD panel tipi, ölçüsü 2 noktalı dokunmatik 21.5 inç ya da ADS panele sahip 23 inç
Arka aydınlatma teknolojisi 21.5 inç: IPS LCD23 inç: ADS-LCD
Optimal çözünürlük 1920 x 1080 @ 60 Hz
Görüntüleme açısı 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Parlaklık 250 cd/m²
Renk sayısı 16.7 M
Sistem özellikleri
  • İşletim sistemi: Android 4.2
  • İşlemci: Quad-core, ARM temelli, Nvidia Tegra T33, 1.6GHz
  • İç bellek kapasitesi: 2GB DDR3, 8GB EMMC Flaş
  • Dış bellek genişletme: Tercihe bağlı dış bellek
  • SDHC kartı, veya 64GB’ye kadar USB flaş sürücü, veya harici HDD
Bağlantı
  • Sinyal Girişi: VGA (Analog), MHL-HDMI (dijital, HDCP), RJ 45
  • SDHC kart girişi
  • Kablosuz bağlantılar: Wi-Fi (Dahili), Kablosuz LAN (802.11 b/g/n)
  • USB: USB 2.0 x 2
  • Ses (Girişi/Çıkışı): PC ses girişi, Kulaklık jakı
  • Webcam: 1 MP
  • Mikrofon girişi
Önceden yüklenmiş uygulamalar Kamera, E-posta, Galeri, Google Play, Music Player, Ayarlar, Youtube, Ağ Tarayıcısı
Ayak Eğilme: 12~54 derece
Sürdürülebilirlik Çevre ve enerji: RoHS, Kurşunsuz, CıvasızGeri dönüşümlü ambalaj malzemesi: 100 %
Uygunluk ve standartlar Düzenleyici Makam Onayları: CCC, CECP, CE İşareti, CEL, FCC B sınıfı, cETLus, WEE
Share