Sevgililer günü hediyenizi aldınız mı?

Sevgililer günü için hediye alternatifi arayanlara GoldMaster, bluetooth, çift kamera ve 3G usb modem desteği fonksiyonlarıyla ön plana çıkan yeni nesil TAB-924 HD tableti öneriyor. Sahip olduğu kaliteli özellikleri ve fiyat avantajları ile sevgililer günü hediyesi arayanlar için iyi bir alternatif olan GoldMaster Storm Tablet 924 HD ile kapaklı deri kılıf ve ekran koruyucu jelatin de hediye ediliyor.

Goldmaster'dan sevgililer günü hediyesi

Goldmaster’dan sevgililer günü hediyesi

GoldMaster Storm Tablet serisinden 9.0 inch ekran genişliğine ve 1024×600 yüksek ekran çözünürlüğüne sahip TAB-924 HD, görüntü kalitesi ile dikkat çekiyor. 1 GB Ram desteği sayesinde oyunlarda tam performans gösteren tabletin HDMI ve Full HD özelliği bulunuyor. HD arka ve ön kamerası ile görüntülü görüşme yapmayı sağlayan TAB-924, 28 nanometre düşük pil tüketimi ile tabletin kullanım ömrünü uzatıyor.

Bluetooth özelliğiyle fark yaratan tablet, 3G USB modem desteği ile istediğiniz her yerde görüntülü konuşma imkânı sunuyor. Çift çekirdekli işlemci CPU ve android işletim sistemine sahip tablet, HDMI TV çıkış fonksiyonu ve yüksek ekran kalitesi ile etkili performans sunuyor. Fotoğraf çekme, şarkı, film, video izleme ve kaydetme özellikleri bulunan tablet ile youtube, twitter, sosyowork ve facebook gibi sosyal medya ağlarına kolayca girebilirsiniz. Tab-924 HD, kullanıcıların işlerini kolayca takip etmelerine yardımcı olurken aynı zamanda oyun oynamaktan zevk alanlar için de eğlenceli bir deneyim yaşama imkânı sunuyor.
Basın Bültenidir.

Share