Türkiye’nin ilk 13.3”netbook’u!

Mobee, Slim Serisi ile bir ilke imza atıyor. Netbook alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Mobee, Türkiye’nin ilk ve tek 13,3” ultra ince netbookunu üretti.


Bildiğimiz netbooklara yeni bir bakış açısı geldi. Mobee Slim 13” ultra ince. Ekran büyüdü, ağırlığı azaldı, kendisi inceldi. Mobee Slim 13” ile şimdi daha mobil, daha konforlu, daha gelişmiş bir netbook deneyimi yaşayın.
Konforlu ve kolay bilgisayar kullanımı için, ekran ve klavye genişledi. Sadece gerekli malzemeler, son teknoloji, estetik dokunuşlar kullanılarak Mobee Slim 13” netbook tasarlandı. Mobee Slim sadeliğin evrensel zarafetini gözler önüne seren Mobee Slim 13”, sadece 1 kilo 396 gram. Bu, bir bardak kumun ağırlığına denk geliyor. Kalınlığı ise sadece 1 TL inceliğinde.
Netbook olsun diye ekran genişliğinden ödün vermenize gerek yok. Aynı ağırlıkta ve gelişmiş özellikler ile Mobee Slim 13” diğer netbooklardan bir adım öne çıkıyor. 1280 x 800 yüksek çözünürlüğe sahip ekranı çok net ve canlı. LED teknolojisi sayesinde daha geniş renk gamına sahip olan Mobee Slim 13” ekranı şimdi daha canlı görüntü veriyor. LED teknolojisi karanlık görüntülerde yüksek derecede detay göstererek, görüntü kalitesini arttırıyor. LED ekranın en önemli avantajlarından biri de daha az enerji tüketmesi. LED ekran az enerji harcayarak hem çevreye daha az zarar veriyor, hem de pil ömrünün uzamasına yardımcı oluyor. LED ekrana sahip Mobee Slim 13” ile %30 daha aydınlık görüntü yakalamak mümkün. Bu da Mobee Slim’in gündüz açık havada daha iyi görüntü vermesine olanak sağlıyor.

Görüntüsü, ismini aldığı çikolataya benzeyen, tekli tuş tasarımına sahip yeni çikolata klavye ile bilgisayar kullanımı şimdi daha konforlu. Özel tekli tuş tasarımı, parmak ucu ile daha fazla temas alanı kurarak, parmakların yandaki tuşlara çarpma ihtimalini düşürüyor. Uzun süre yazı yazan veya internette sohbet eden kullanıcılar için olağanüstü bir deneyim sunuyor. İnternette yazışmak hiç bir zaman bu kadar konforlu olmamıştı.
Çikolata klavye tasarımı, klavyenin aralarına toz ve pislik yerleşmesini engelliyor. Minimal bir görüntü oluşturan klavye, Mobee Slim’in sade tasarımını tamamlayarak ona ayrı bir estetik katıyor.
Mobee Slim 13”, AC’ 97 destekli, 1 adet ses portu, kulaklık portu, mini HDMI portu, DC-IN portu ve iki adet USB portuna sahip. HDMI girişi ile Mobee Slim netbookdaki görüntüyü TV, monitör ve monitör / TV gibi sistemlerinize en hızlı ve verimli bir şekilde aktarıyor. 1.3 MP kamera çözünürlüğü  ile yakındaki ve uzaktaki dostlarla görüntülü görüşme olanağı sağlıyor.

Mobee, Intel Atom N450 işlemci kullanıyor. Intel Atom N450, tek çekirdek/ çift işlem parçacığı yapısında ve 1.66 GHz saat hızına sahip. Mobee Slim’in daha hızlı olmasına yardımcı 2 GB hafızası ve 320 GB hard diski mevcut. Sahip olduğu geniş depolama alanı ile geniş multimedya koleksiyonunuza ev sahipliği yapacak Mobee Slim 13”, medya dosyalarınızı, arkadaşlarınız ve ailenizle kolaylıkla paylaşmanızı sağlayacak. Mobee Slim 13”, Windows 7 Starter işletim sistemi ile satışa sunulmuştur.

Share