Windows 7’yi uçuracak bellek

Windows 7yi uçuracak bellek

Windows 7'yi uçuracak bellek

PNY, Windows 7 uyumlu güçlü bellekleri ile yeni Windows’u uçurmaya kararlı…

Microsoft’un yeni işletim sürümü olan Windows 7 sayesinde, kullanıcılar artık daha da geniş ve zengin multimedya uygulamalarına erişebiliyor.

Bellek modülleri üreten PNY, bu yeni uygulamaların kullanımını optimize etme amaçlı, kullanıcılara bilgisayar belleklerinin kapasitelerini artırmaların zamanı geldiğini belirtiyor.

Multimedya ve yaratıcı uygulamaların güncel kullanımı için gereken kaynaklar, doğal olarak sistemin performansın artırılmasını gerektiriyor. Örneğin PNY’nin araştırmasına göre Windows 7 ile, audio/video kodlaması ve düzenlemesi 2 ve 6 GB’lık bellek performansı gerektirirken, World of Warcraft veya Far Cry gibi bazı oyunlar en az 2GB’lık bellek, Photoshop CS4 3GB’lık, güncel bir şekilde PC kullanımı için ise en az 2 GB’lık bir bellek kullanılması tercih ediliyor.

PNY’nin bellek modülleri, ek performans, 5000′ den fazla masaüstü bilgisayar, dizüstü ve sunucular ile uyum, kolay kullanımı ve %100 garantili ürünler vaat ediyor.

PNY’nin sunduğu bellek modülleri, kullanıcılara masaüstü, dizüstü ve netbook gibi cihazların kullanımını optimize etme imkanı sunuyor. PNY, Windows 7 ile uyumlu olan ve kullanıcılarına bu yeni işletim sisteminin sunmuş olduğu bütün avantajlardan faydalanabilecekleri grafik kartlarını da sunmaktadır.

Share