Canon’dan yeni aynasız fotoğraf makinesi: PowerShot G9 X Mark II

Canon, yeni aynasız(mirorless) modeli PowerShot G 9X Mark II’yi tanıttı. Saniyede 8.2 karelik süper yüksek hıza sahip G9X Mark II, 3x optik zum ve 28mm geniş açı lensiyle portreler ve güzel manzaralar çekme imkanı sunuyor. Önceki modellerden yüzde 25 daha küçük olan model, 206 gramlık ağırlığı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor.

Canon, PowerShot G serisini, cepte taşınabilecek tasarımlı süper ince yeni modeli PowerShot G9 X Mark II ile yenilediğini duyurdu. 8,2 kare/sn.’ye kadar süper yüksek sürekli çekim hızları, büyük 1,0 tip 20,1 megapiksel sensör ve Canon’un DIGIC 7 işlemcisine sahip olan yeni fotoğraf makinesi, deklanşöre her bastığınızda hemen harekete geçen hassas bir performans ve göz alıcı sonuçlar sunuyor.

28mm geniş açılı lens

DIGIC 7 ve CMOS sensöründen güç alan Canon PowerShot G9 X Mark II önemli ölçüde iyileştirilmiş performans ve yüksek kaliteli sonuçlar sunuyor. Paralel sabitleme işlemi kullanılarak 3,5 duraklı düzeltme olanağı sunan çift algılamalı görüntü sabitlemesi, hareket halinde çekim yapmak için ideal ve elleriniz sabit olmasa bile kareyi sabit tutuyor. Bu fotoğraf makinesi, sokak sanatçılarından, karşınıza aniden çıkan sürpriz hayvanlara kadar spontane anlarda, 8,2 kare/sn.’de sürekli çekim performansını koruyabiliyorsunuz, bu performansa eşlik eden 0,14 saniyelik otomatik odaklanma kapasitesiyle çekime her an hazır halde olabilir ve çekim koşullarına ayak uyduran bir fotoğraf makinesine sahip olabilirsiniz. Her şeyin çekimini yapabilmeniz için, PowerShot G9 X Mark II’de 3x optik zum ve 28mm geniş açı lensi bulunuyor.

Canonun yeni aynasızı: PowerShot G9 X Mark II
Aynı zamanda f/2.0 lensi daha fazla ışık girişine izin vererek, size düşük ISO veya yüksek enstantane hızlarını kullanma özgürlüğü ve fonda hoş bir bulanıklık yaratma olanağı tanıyor. Hareketli nesnelerin çekimindeki hareket bulanıklığı için, yeni Otomatik Nötr Yoğunluk (ND) filtresi, perdeye ulaşan ışığı sınırlandırarak aşırı pozlama görülmeden uzun enstantane hızlarını kullanmanızı sağlıyor.

PowerShot G9 X Mark II, minimalist bir tasarım ve retro tarzda, kendinden önceki modellerden %25 daha küçük ve kompakt bir alüminyum gövdeyle geliyor. 206 gram ağırlığa sahip olan bu fotoğraf makinesi cepte rahatça taşınabiliyor.

Wi-Fi ile her zaman bağlı

Wi-Fi tuşu aracılığıyla tek bir tuşa dokunarak bağlantı halinde kalabilirsiniz. Dinamik NFC sayesinde internete bağlanabilir ve makinedeki görüntüleri Canon Connect Station da dahil uyumlu akıllı cihazlara aktarabilir, fotoğraf ve videolarınızı kolayca paylaşabilir ve depolayabilirsiniz. Yeni Bluetooth uyumluluğu, fotoğraf makinesiyle sürekli bağlantı halinde kalmanız, dolayısıyla fotoğraf makineniz başka bir yerde olsa bile telefonunuz veya tabletiniz aracılığıyla fotoğraflarınızı görebilmeniz ve paylaşabilmeniz anlamına geliyor.

Share