Fujifilm’den yeni lensler geliyor!

Fujifilm, değiştirilebilir lens üretim kapasitesini artırmayı planlıyor!

Artan dijital kamera talebi, Fujifilm’in değiştirilebilir lens üretim kapasitesini artırmasını sağladığını duyurdu. Fujifilm’in tüm yeni tesislerin tamamen operasyonel olmasını beklediği yıl olan, Japonya’nın Miyagi ilçesindeki mevcut Taiwa Fabrikası’nda yeni tesisler Eylül ayında başlayacak ve nihai hedef 2020 yılına kadar %70’lik bir üretim kapasitesi olacak.

Fujifilm, yıllık değiştirilebilir lens satışlarının yılda% 20’den fazla büyüdüğünü bildirdi. Şirket şu anda X ve G montajları için 36 adet değiştirilebilir objektif sunuyor. Yeni XF 8-16mm F2.8 ultra geniş zoom ile Kasım ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Şirket, AI tabanlı optik ayar teknolojilerini içerecek diğer tesislerin yanı sıra, “son teknoloji” bir analizör ile büyük ölçekli bir temiz oda tesisini kurmayı planladığını açıkladı. Bu tesislerin piyasaya sürülmesi, Fujifilm’in yüksek kalite seviyesini korurken lens üretim verimliliğini artıracağını söylüyor. Fujifilm, Taiwan Fabrikası’nın “Made in Japan” ile değiştirilebilir lenslerinin dünya çapında dağıtılacağını söyledi.

Share