Samsung Galaxy Camera 2 duyuruldu

2012 yılının sonlarına doğru Android’i kullanan ilk dijital fotoğraf makinesi olarak duyurulan Samsung’un Galaxy Camera modelinin devamı Galaxy Camera 2 duyuruldu.

Samsung Galaxy Camera 2 duyuruldu

Samsung Galaxy Camera 2 duyuruldu

İlerleyen günlerde gerçekleşecek olan CES 2014′te Samsung’un tanıtması beklenen Galaxy Camera 2 için Samsung dayanamadı ve cihazını duyurdu. CES 2014′te görücüye çıkacak bu cihaz resmi olarak duyuruldu ve özellikleri ortaya çıktı.

En önemli özelliklerinden biri olan Android 4.3 işletim sistemi ile gelen bu cihaz ilk modelin biraz geliştirilmiş hali. 4.8 inçlik LCD ekranı bulunan Galaxy Camera 2′nin 16 mgapiksel değerinde sensörü bulunmakta.

280 grama düşüren ağırlığı ile 1.6 GHz hızında çalışacan 4 çekirdekli işlemci ile gelen bu cihazda 2 GB RAM bulunmakta. Bunun yanı sıra 2000 mAh değerinde bataryası bulunan bu cihazda 21x optik zoom bulunmakta. Saniyede 120 kare slow-motion çekebilen bu cihazda otomatik pozlandırma ve odaklama bulunmakta. NFC bağlantısı bulunan bu cihazın CES 2014′te görücüye çıkacak. Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ile görücüye çıkacak.
Kaynak:Mynet

Share