Alarm Sistemleri

Günlük hayatın içinde alarm sistemleri oldukça önemli bir yere sahiptir. Yangın çıkması ya da hırsız girmesi ihtimaline karşı eviniz ya da işyerinizde bu sistemleri kullanmalısınız.

Yangın Alarm Sistemleri

Yangın alarm sistemleri mekan içinde farklı yerlere döşenen dedektörler sayesinde hizmet vermektedir. Ortamda is ve dumanın artması ile harekete geçen alarm size haber vermektedir. Size haber vermekle kalmayıp itfaiye ekiplerini de arayabilmektedir. Bu tür özellikleri sizin ayarlamanız mümkündür. Böylece evinizde, işyerinizde ya da kurumunuzda olmasanız dahi her an yangına karşı önlem alınacaktır.

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsızların ev ya da işyerlerine girerek maddi ve manevi zararlar vermesi maalesef günümüzde çok olağan bir durum. İşte bu ihtimale karşı hırsız alarm sistemleri kullanmanız şarttır. Bu alarm sistemleri 7/24 çalışarak tetikte olacaktır.

En kaliteli ve uzun ömürlü alarm sistemlerini firmamızdan temin edebilirsiniz. Kurulum ve bakım gibi satış sonrası hizmetlere de sahip olursunuz. İhtiyacınız olan alarm sistemlerini www.sentryguvenlik.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz. Garantili ürünler alarak yıllarca güvenle kullanabilirsiniz.

Share