Asus tablet modelleri

Tablet modelleri arasında belirli markaların her çıkardığı yeni ürün büyük bir beğeni ile takip edilmektedir. Bunlardan biri olan Asus tablet modelleri İntel, Nvidia, Qualcomm işletim sistemlerini kullanmaktadır. İşlemci hızı olarak 1,2 Ghz özelliklerinden başlayan değer aralıkları 1,8 Ghz değer aralıklarına kadar çıkabilmektedir. 2 çekirdekli ya da genel olarak 4 çekirdekli olarak sunulan tabletle ise ram özelliğinin en çok 1 GB aralığında olduğu görülmektedir. Dâhili bellek özellikleri arasında ise 8, 12 ve 32 GB özellikler bulunmaktadır.

asus-tabletler

Marka olarak Asus cep telefonlarından diz üstü bilgisayarlarına, Anakart üretimlerinden ekran kartı ve LCD panel üretimlerine kadar tüm teknolojik başlıklarda üretim yapan bir Japon firmasıdır. Kalitesi ile bilinen marka adını 2005 yılında Anakart ihracatında yaptığı atakla duyurmuştur. Daha sonrasında ise akıllı cihaz ve tablet gibi ürünlerini de piyasaya sunan marka, oldukça sağlam özelliklerde üretimler yapmaktadır. Bu alanda Asus tablet modellerinde ise en çok 7 ve 8 inç ekranlar kullanılmaktadır. Ön kamera özelliklerinde 2 mp’e çıkabilen değer aralığı arka kamera özelliklerinde 8 mp olmaktadır. Özelliklerine baktığımızda ise HDMI, GPS, Bluetooth, USB gibi özellikleri ile tablet modellerinde kullanışı cihazlar sunmaktadır.

En uygun fiyat aralıklarında Asus marka tablet modellerini bulabilmek için http://www.bilio.com/tablet-pc-c4793/asus/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Fiyat, ödeme koşulları ve müşteri yorumlarını karşılaştırarak mükemmel alışveriş deneyimleri elde edebilirsiniz.

 

Share