Bayan Ceket Modelleri

Dış giyimde şıklığı yakalamak isteyen bayanların tercihi olan bayan ceket modelleri şıklığı ile de dikkat çekiyor. Ceket modellerinde günümüzün modası kimonolar tercih edilmektedir. Düğmeli, fermuarlı bayan ceket modelleri şıklığı yansıtmaktadır. Haki, siyah renklerde tasarlanan kimono modellerinin üzerinde çiçek desenleri, garnili astarlı yapılar mevcut.

Fermuarlı Ceketler

 

Ceketlerle şıklığı taşıyan bayanlar tüm kombinlerinde ceketleri rahatlıkla giyebilir. Şifon şekilde tasarlanan ceket modelleri şıklığı ile de dikkat çekiyor. Doğru kombinlenen bayan ceket modelleri şıklığı ile de dikkat çekmektedir. Kot ceketlerde koyu renk tonlarında da modeller sitemizde yer alıyor. Ceketlerin göğüs kısımlarında cep kısımları bulunuyor. Ceket modellerinde düğmeli yapılar, en alt kısmında da püsküllü yapı kullanılmaktadır.

 

İnce Kumaşlı Ceketler

 

Pantolon üstüne giyilecek ceket modelleri sitemizde yer alarak modern görünüm elde edilmektedir. Kemer modelleri de ince kumaşlı yapıda tercih edilmektedir. Lazer, volanlı, bombeli, balonlu, yırtmaçlı bayan ceket modelleri sitemizde uygun fiyatlara sunulmaktadır. Tunik şeklinde detaylı gömleklerde tunik şeklinde tasarlanmaktadır. Ceket modellerimizi www.dilvin.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz.

Share