Bayan Hırka

Yaklaşmakta olduğumuz sonbahar aylarına doğru bayan hırka modelleri de kendini göstermeye başladı.

Bayan Hırka Modelleri 2017

2017 yılında yayınlanan bayan hırka modelleri bu yıl diz altı tasarımlar ile dikkati çekiyor. El örgüler ile de 2017 koleksiyonu çeşitleniyor. Böylelikle hem hazır örgü hem de el örgüsü arayanlara alternatifler sunuluyor. Bayan hırka modelleri sitemizde yalnızca diz altı değil bel hizası arayanlar için de satışa sunuluyor. Renk renk, desen desen modellere online alışveriş imkanı ile sitemizden rahatlıkla erişilebiliyor.

Bayan Hırka Modelleri Fiyatları

Soğuk havaların sıcacık tutan giysilerinden olan hırkalar giyim sektöründe her yıl geçerliliğini korumayı başarıyor. Yaklaşmakta olan sonbahar sezonunun hırka modellerine www.dilvin.com sitesinden indirimli fiyatlarla ulaşılabilir. Sitemizde birbirinden çeşitli hırkalar % 20’ye varan indirimlerle alıcıları ile buluşuyor.

Üstelik 100 TL üzerindeki alışverişlerde ücretsiz kargo hizmeti yine sitemizde hızlı kargolama imkanları ile sunuluyor. Hem online hem de kapıda ödeme seçenekleri müşterilere alternatifli alışveriş olanağı tanıyor. Sitemizde kullanılan SSL sertifikaları sayesinde de online ödeme gerçekleştirmek isteyenler gönül rahatlığı ile ödemelerini yapıyorlar.

Share