Farklı ve Estetik Özelliklere Sahip Abajur Çeşitleri

Özgün, şık ve farklı dekoratif tasarımlara sahip abajur modelleri sayesinde, evinizin dekorasyonuna bambaşka bir hava katmak artık çok kolay. Özellikle yatak odası, salon ve koridor geçişlerinde rahatlıkla kullanabileceğimiz abajur tasarımları, günlük hayatınızı kolaylaştırmakla kalmayıp görsellik açısından da gönülleri fethetmeyi başarmaktadır. Nitekim, son dönem karşımıza çıkan ilginç tasarımlar, evinizin aydınlatılmasıyla birlikte estetiklik açısından da ayrıca görsellikler sunabilmektedir.

abajur-cesitleri

Son zamanlarda ev dekorasyonunda vazgeçilmez bir bütünlük ihtiyacı oluşturan abajur modelleri, yatağınızın başucunda sizlere ışık sağlayarak, kendinizi farklı hissetmenize katkıda bulunmaktadırlar. Birbirinden ilginç tasarımlarıyla dikkat çeken son model abajurların ise, her kesime ve mimariye hitap edebilen yeni tasarımlarıyla dikkat çektiğini söyleyebiliriz.

Bu tasarım ve modellere değinecek olursak eğer; odanıza loş ışığı sayesinde nezih bir görüntü oluşturan bohem renkli ve çiçek desenli modelleri ilk sıralarda gösterebiliriz. Ayrıca başta hanımlar olmaz üzere, beylerin de kişisel tercihlerine göre seçim yapabileceği ofis mimarisine uyumlu abajur çeşitleri son dönem oldukça revaçta.

Odaların dekorlarına göre uyumlu modellerde ise, kitaplı dünya, ahşap kuş tasarımı ve çerçeveli tasarımları yetişkin ve genç odaları için oldukça ideal seçenekler olarak gösterilebilir. Tüm bunların yanında, ilkokul çağındaki çocuklara özel günümüzün meşhur çizgi film kahramanlarıyla tasarlanmış modeller ile çocuklarınıza odasında vakit geçirme ve ders çalışma eylemlerini sevdirebilirsiniz. Günümüzün iç mimari anlayışına göre oldukça ergonomik ve bir o kadar da estetik tasarımlara sahip abajur modelleriyle farklı olmanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. http://www.evmora.com/abajur   adresinden abajur modellerini inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Share