Havaianas Terlik

Sıcak yaz günlerinde ayaklarınızda konfor için havaianas terlikleri tercih edin! Şöhretinin Kuzey Amerika’dan Avrupa’ya Avrupa’dan da ülkemize kadar geldiği havaianas terlikler parmak arası olarak da adlandırılan terliklerin örneklerini oluşturur. Ayağa vurmadığı konusunda ciddi bir iddia vardır. Havaianas terliklerin ayağa vurup vurmadığı konusuna üretiminde kullanılan malzemeler daha çok açıklık getirir.

Bazı parmak arası terliklerin baş parmak ile diğer parmakları ayıran kısmının sert yapıda olması ne yazık ki parmakların tahriş olmasına neden olabiliyor. Ancak kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen havaianas terlikler ayakların gün boyu terlemeden uzak ve yaralanmadan da muaf olmasını sağlıyor.

Havaianas Terlik Kombinleri

Sıcak yaz günlerinde genellikle plajlarda kullanımına sık rastlanılan havaianas terlikler mayo ve bikini altında hoş ve sade bir görünüme sahip olurken aynı zamanda kumsalda veya çakıl taşları üzerinde rahatlıkla yürümeyi sağlıyor. Bunun dışında gündelik hayatta da birbirinden farklı çeşitleri ile mükemmel kombinler oluşturulmasına olanak veriyor. www.divarese.com adresinde parmak arası terliklerin çokça çeşidini incelemek mümkün olup uygun fiyatlarla da bu terliklere sahip olunabilir.

Share