Kadın Ayakkabı Modelleri

Hiçbir şey yeni bir ayakkabı kadar bir hanımı mutlu edemez. Bohem tarzı benimsemiş hanımların tercihi olan gladyatör sandaletler bu yaz da bayan ayakkabı modelleri arasında en tarz stilleri yaratacaklar. Bir Yunan tanrıçası ya da Roma savaşçı prensesleri gibi görünmek istiyorsanız, gladyatör sandaletler ilk tercihiniz olmalıdır. Diz boyu dantel gibi işlenmiş gladyatör sandaletler şık ve asi bir görünümünüzün altını çizecektir.

ayakkabi

Spor Topuklu Ayakkabılar

Spor ayakkabı topuklu olur mu hiç demeyin. Birkaç sezondur topuklu spor ayakkabılar son derece tercih edilen bayan ayakkabı modelleri arasında. Spor topuklu ayakkabılar daha estetik bir görünüm ve ayakların rahat olmasını sağlar. Bu sezon spor topuklu modellerde daha şık ve kadınsı detaylar var. Bu sezon da topuklu spor ayakkabılar alanında geniş bir kolleksiyon hazırlanmış.

Platform Ayakkabılar

Platform ayakkabıların takunya tipi, yuvarlak ve kalın topuklu platform bayan ayakkabı modelleri ilaveler ile yeni sezonda da sevenlerinin beğenisine sunuldu. Bu ayakkabı tipleri sokak modasının incisi gibi görünecek gözlerimize… Ayakların minnettarlığı ise cabası.

Terlikler

Terlik tipi ayakkabı modelleri, şık ve açık ayakkabıları seven hanımların gözdesi. Özellikle havuz başında dinlemelerde kullanılabilecek en güzel ayak modası trendi bunlar olacaktır.

Bantlı Düz Ayakkabılar

Balerin ayakkabılarının sivri burun ve ayak bileği askıları ile yenilendi. Yaz kıyafetlerine uyumlu cıvıl cıvıl renklerde yapılan seçimler ile popüler görünüme kavuşacaksınız. Elbette tüm bu seçenekleri değerlendirebilmek için ise http://www.cabani.com.tr/kadin-bayan-ayakkabi-modelleri adresinde inceleme yapabilirsiniz.

Share