Neden Sony Xperia SP Tercih Edilmeli?

Akıllı telefon furyasında rekabet koşulları bir hayli değişti. Çünkü kullanıcılar bir dönem olduğu gibi markaya göre değil, ürüne göre seçim yapmaya başladı. Bir başka deyişle artık hiç kimse popüler markanın ürünü olduğu için bir telefonu satın almıyor. Telefonun özelliklerini her yönüyle inceliyor. İşte bu nedenle Xperia SP gibi telefon modelleri kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

Sony-Xperia-SP

Yeni Xperia Sp ve Özellikleri

Elbette Sony markasının güvenilir olması, ürüne olan ilgide önemli bir pay sahibi… Ancak xperia sp incelendiğinde, üstün özelliklerin zaten kullanıcıları cezp ettiğini görebiliyorsunuz. Cihaz sadece 155 gram ağırlığında… Piyasadaki pek çok yeni akıllı telefon modelinden çok daha hafif ve kolaylıkla taşınabiliyor.

130,6 mm x 67,1 mm x 9,98 mm ebatları da cihazı rakiplerinden farklı kılıyor. Bilindiği gibi çok sayıda akıllı telefon kullanıcısı cihazların pil ömrünün kısa olmasından yakınır. Ancak xperia sp kullanıcıları bu problemden kurtulmuş gibi görünüyor. Çünkü cihaz kullanıcısına tam 18 saat 53 dakika konuşma süresi tanıyor.

Kamerası ise 8 megapiksel ve otomatik netleme özelliğine sahip. Bu yönüyle anında önemli anları ölümsüz kılabiliyor, netleme ile zaman kaybetmiyorsunuz. Ayrıca ürün 4,6 inç dokunmatik ekrana da sahip. Cihaz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hatta ürünün siparişini vermek için http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/sony-xperia/sp-p137661439 adresine tıklayabilirsiniz. En uygun fiyatlar eşliğinde çok sayıda yeni akıllı telefon modelini bu adresten satın alabilirsiniz.

Share