Özel Uçak Kiralama

Modern dünyanın en hızlı ve pratik ulaştırma yolu hava taşımacılığıdır. Günümüzde uçak seyahatlerine gösterilen yoğun ilgi, her ülkenin hemen hemen bütün şehirlerinde hava limanlarının kurulmasını sağladı. Gelişen hava yolu sektöründe rutin seferler yapan hava yolu şirketleri yolcuların ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak üzere uçak ve sefer sayılarını sürekli arttırdılar. Ancak yine de rutin hava seferleri tüm hava yolcularının her zaman istedikleri gibi ayrıcalıklı bir seyahat yapabilmelerini sağlayamayabiliyorlar. Hava yolu seyahatinde ayrıcalık ve daha özel bir ilgiye ve hizmete ihtiyaç duyanların arzu ettikleri uçak seyahatini gerçekleştirmek üzere özel uçak kiralama şirketleri hava yolu sektörüne kelimenin tam anlamıyla kalite kazandırdı.

ozel-ucak

 

Merkür Kiralık Özel Yolcu Uçakları

 

Merkür Group Türkiye’nin en saygın ve tanınmış uçak kiralama şirketidir. Merkezi İstanbul/Yeşilköy’de bulunan Merkür kiraladığı uçakların hava limanlarındaki tüm opereasyonlarını kendisi gerçekleştiriyor. Yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinizi en kaliteli uçuşlarla gerçekleştirebilmeniz için ülke içinde olduğu gibi ülke dışında da gerekli tüm bağlantılara sahip olan Merkür’ün kiralık özel yolcu uçakları günümüzün en modern ve yaygın olarak kullanılan uçaklarıdır.

 

Koltuk sayıları 20-100, 100-250, 250 ve üzeri olarak değişen özel yolcu uçaklarını en iyi bir lojistik destek ve deneyimli, sempatik uçuş personeli eşliğinde kiralayabilirsiniz. http://ozelucakbul.com/yolcu-ucagi-kiralama.html URL adresinden Merkür özel yolcu uçağı kiralama departmanına bağlanabilir ve gerekli olan tüm bilgilere sahip olabilirsiniz.

Share