Samsung tamir fiyatları ne kadar?

Akıllı telefon denilince akla ilk gelen markalardan biri Samsung oluyor. Son derece dayanıklı olan Samsung akıllı telefonlar ile birçok işimizi kolayca yapabiliyoruz. Ancak her ne kadar sağlam olsalar da onların da bozulma ihtimali var.

Samsung Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5 veya Note 3 cihazınız bir anda yere düşüp ekranı kırılabilir veya genel anlamda bozulabilir. Ancak Samsung telefonlarınız bozulduğunda artık endişelenmenize gerek yok.

samsung-cep-telefonu-teknik-servisi

Yeni nesil tamir servisi olan Cepfix, hızlı ve pratik çözümleriyle Samsung akıllı telefonlarınızı yepyeni hale getiriyor.

Bunun için Cepfix’e girip Samsung cihazınızın modelini ve arıza nedenini seçerek tahmini fiyat almakla işe başlayabilirsiniz. Tahmini fiyatı uygun bulmanız halinde siparişinizle birlikte Cepfix ekibi Samsung telefonunuzu kapınızdan teslim alıp inceliyor. Üstelik telefonunuz tamirdeyken işlerinizin yarım kalmaması için Samsung Galaxy Ace 4 modelini yedek telefon olarak veriyor. Samsung teknik servis hizmetleri sunan Cepfix’de Samsung cihazınızda oluşabilecek birçok arızaya çözüm bulabilirsiniz.

Peki Cepfix’in Samsung tamir fiyatları ne kadar? Sizler için Samsung’un birkaç modeline yönelik tahmini tamir fiyatları hakkında bilgiler verdik.

Samsung Galaxy S3 sahibiyseniz,

Ekran sorunları ve pil değişim talebi için tahmini 449 TL bir ücret ödemeniz gerek. Sadece şarj soketi arızası ve ses gelmeme probleminin tamiri 65 TL iken, arka kamerada oluşan arızanın tamir bedeli 77 TL olarak görülüyor. Ana butonun çalışmaması halinde ödeyeceğiniz ücret ise 171 TL olarak belirlenmiş. Titreşim sorunu 59 TL, Sim kart sorunu 65 TL, Touch ID sorunu 171 TL’den ücretlendiriliyor. Ana buton ve şarj soketi arızalı aynı zamanda ses problemi yaşıyorsanız 301 TL ödeyerek bu sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy S4 sahibiyseniz,

Galaxy S4’de oluşan ekran sorunları için tahmini tamir bedeli 378 TL olarak görülmekte. Cepfix’de şarj soketi arızasını 65 TL’ye tamir ettirirken, pil değişimini 84 TL’ye yaptırabilirsiniz. Arka kameranızda bir sorun olduğunda, bu sorunun tamiri için 106 TL’yi gözden çıkarmanız gerek. Ana buton ve Touch ID arızası için 171 TL, sim kart sorunu için 71 TL’lik bir tahmini fiyat çıkıyor.

Samsung Galaxy S5 sahibiyseniz

Cihazınızda oluşacak ekran sorunları, şarj soketi arızası ve arka kamera problemi için ödeyeceğiniz tahmini fiyat 706 TL olacaktır. Arka kameranızda bir sorun varsa bu sorunu 100 TL’ye giderebilirsiniz.

Kırık veya çatlak dokunmatik cam tamirini 155 TL’ye, ana buton tamirini 65 TL’ye yaptırabilirsiniz. Video görüntü problemine yönelik tamir için ödeyeceğiniz ücret ise 100 TL. Ana buton ve ön kameranız arızalı aynı zamanda pilinizin değişmesi gerekiyorsa, bunun için ödeyeceğiniz tahmini fiyat ise 238 TL.

Samsung Note 3 sahibiyseniz,

Telefonunuzun ekranı kırıldı veya çatladıysa Samsung ekran tamiri için 591 TL’yi gözden çıkarmanız gerek. Ekranda oluşan donma, leke veya pixel hatası için de aynı ücret geçerli. Şarj soketi ve ses gelmeme sorunu için 65 TL, dokunmatik cam kırığı için 161 TL, Arka kamera sorunu 130 TL, ana butonun çalışmaması ve Touch ID sorunu 183 TL, sim kart sorunu için 65 TL’lik bir tamir bedeli ortaya çıkıyor. Pil değişimi için de 96 TL’lik bir tamir bedeli ödemeniz gerekmekte.

 

 

Share