Sony Playstation 4 oyun konsolu

Teknolojinin gelişmesi ile günümüzde oynanan oyunlarda yerini yeni model teknolojik aletlere bırakmıştır. Sony markasının geliştirmiş olduğu PlayStation 4 fiyatları merak edilen konulardan biri haline gelmiştir. Oyun konsolları arasında birçok farklı oyun listelerine ulaşabileceğiniz playStation 4 ile aynı zamanda farklı dünyalara da yelken açacaksınız. PlayStation 4 en çok satanlar listesinde yer alan oyun konsolları arasında yenilikçi ve bağımsız olarak oyun oynama imkânını da sizlere sunmaktadır.

sony-ps4-oyun-konsolu

En güçlü oyun sistemi olarak bilinen PlayStation 4 özellikleri ile ilgi odağı olurken oyunları inanılmaz derece gerçekçi kılan grafik performansı ile unutulmaz maceralar ve sosyal deneyimler yaşamanıza da olanak tanır. Geliştirilmiş oyun konsolu PlayStation 4 fiyatları da model ve özelliklerine göre uygun olarak bulabileceğiniz bir üründür. Oyun kumandasının diğer oyun konsollarından farklı olarak dokunmatik ekran, kulaklık jakı ve bir paylaş düğmesi bulundurması da ayrıca etkileyen donanımlardır.

Paylaş düğmesi sayesinde oyun içinde başarılı olduğunuz anları internet ağlarında paylaşma olanağını sizlere sunmaktadır. Geliştirilmiş olarak içinde birçok farklı oyun listelerini de rahatlıkla bulabileceğiniz PS4 8 çekirdekli işlemcisi, özel olarak tasarlanmış anakart, 8 GB RAM, Blu- ray medya oynatıcıları ve İnternet gibi bağlantı özellikleri ile ihtiyacınız olan bir oyundan fazlasına sahip olabilirsiniz. Sizde PlayStation 4 oyun konsolu macerası için rahatlıkla fiyatlarını bulup, araştırıp, karşılaştırıp http://www.bilio.com/oyun-konsolu-c3154/sony/ps4-500gb-p144923669/ sitesinden satın alabilirsiniz.

Share