Sony Xperia M5’in Avantaj ve Dezavantajları

İletişim sektörünün en önemli unsurlarından biri olan telefonlar gün be gün hayatın her alanına kullanıcısını dahil etmeye yönelik yenilikçi özellikler kazanıyor.

sony-xperia-m5

http://www.bizdeuygun.com/Sony-697 adresinden de görülebileceği gibi kıllı telefonları ile bir kaliteli örneği olan Sony’nin yeni modellerinden olan Sony Xperia M5 görsel açıdan eski modellere nazaran daha özgüvenli ve ne vermek istediği belli olan bir dizayna sahip. Bunun yanı sıra ekranı full HD çözünürlüğe sahip 5 inç büyüklüğü ile keskin bir görüş sunuyor.

Xperia M5 Ayrıntıları

Renk ve parlaklık değerleri ile başarılı bir seyir keyfi yaşatmayı planlıyor. Bunun yanı sıra çok pahalı olmayan fiyatı ile de birçok kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. Sektör içerisinde sahip olduğu özellikler ve kaliteli bir ürün olarak benzeri fiyat aralığına sahip fazla ürün olmaması Sony’nin bu ürünü oldukça rağbet gören bir ürün haline getirmesini kolaylaştırıyor.

21.2 megapiksel çözünürlük ile yeni nesil ana kameralarda mükemmel bir fotoğrafçılık deneyiminin kapılarını açıyor. Aynı zamanda 4K video çekme özelliği bulunduran nadir telefonlardan biridir.

Share