Sony Xperia Z2 akıllı telefon

Günümüzde cep telefonları insanlar arası iletişim kurmak adına kullanılan en iyi yollardan biridir. Son teknolojiye bakıldığında cep telefonu üretiminde pek çok marka karşımıza çıkmaktadır. Tasarımı ve özellikleri ile beğeni kazanmayı başaran sony z2 oldukça uygun bir fiyatla raflarda yerini almıştır. Teknolojinin üstün özelliklerini içinde barındıran akıllı cep telefonu öncelikli olarak su geçirmez özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Özellikle telefonlarını suya düşürme tehlikesine karşı alınabilecek en iyi telefon modelidir.

sony-xperia-z2

Dört çekirdekli işlemcisi sayesinde oldukça hızlı ve üstün bir performans gösteren sony z2 uzun süreli bir kullanım sağlamaktadır. Telefon içerisinde 3200 mAh pil kapasitesine sahip bir batarya bulunur. Telefon 740 saat bekleme süresine, 1140 dakika konuşma süresine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yazılımların en iyisine sahip olan bu telefon modeli hızı ile de insanların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Site üzerinden detaylı inceleme sağlayabilirsiniz.

Telefonun her açıdan çekilmiş olan fotoğraflarını siteden görebilirsiniz. Böylelikle telefonun dış görünüşü hakkında bilgi alabilirsiniz. Sony serisinin en iyi telefon modellerinden biri olan sony z2 üstün fotoğraf çekme özelliği ile karşınıza gelmektedir. Telefonun arka kamerasına bakıldığında 20,7 MP arka kamera, 2,2 MP ön kamerası ile karşımıza çıkmaktadır. Telefon ile çektiğiniz fotoğraflara bakıldığında adeta fotoğraf makinesi ile çekilmiş bir kaliteye sahiptir. Video çekme kalitesi de oldukça iyidir. Video çözünürlüğüne bakıldığında 1080p ile karşımıza çıkmaktadır. http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/sony-xperia/z2-p170517213/ linkini tıklayarak telefonun tüm özelliklerini ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

 

Share