Sony Xperia Z3 compact

Teknolojinin en önemli unsurlardan biri olan cep telefonları hayatımızın vazgeçilmez ürünleri haline gelmiştir. Pek çok marka tarafından farklı cep telefonu ürünlerinin üretildiği biliniyor. Son zamanlarda insanları en çok tercih ettiği Sony Xperia z3 compact cep telefonu üstün özellikleri beğenileri üzerine toplamıştır. Telefonun dış özelliklerine bakıldığında 4,6 inç boyutunda bir ekran büyüklüğüne sahiptir. Ekranın IPS LCD ekranına sahip olan cep telefonu Triluminos Ekran ve X-Reality Engine görüntüleme teknolojisine sahiptir. Telefonun kalınlığı 8,6mm iken, ağırlığı 126 gram olarak karşımıza çıkmıştır.

xperia-z3-compact-inceleme

Kamera teknolojisi konusunda da oldukça iddialı olan Sony Xperia z3 compact cep telefonu 20,7 MP arka kameraya sahipken 2,2 MP ön kameraya sahip olarak karşımıza çıkmaktadır. Üstün kamera özelliğine sahip olan cep telefonu aynı zaman da 1080p video çözünürlüğüne sahip olarak karşımıza çıkmaktadır. En mutlu anlarınızı yüksek kalitede ölümsüz hale getirebilirsiniz. Sitemizden telefonun özelliklerinin incelemenin yanı sıra telefonun her açıdan çekilmiş olan fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

Kırmızı, mavi, siyah ve beyaz gibi farklı renk seçenekleri karşımıza çıkan cep telefonu insanlara renk konusunda özgür seçimler sınmaktadır. Şık ve zarif tasarımı insanları kendine hayran bırakan Sony xperia z3 compact güçlü bir pil kapasitesine sahiptir. Li-lon bataryaya sahip olan cep telefonu 2600 mAh pil kapasitesi ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca 880 saat bekleme süresi, 12 sat ise konuşma süresine sahip olunması insanları gün boyu memnun etmektedir. http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/sony-xperia/z3-compact-p203996668/ linkini tıklayarak ayrıntılı inceleme sağlayabilirsiniz.

 

 

Share