Trençkot nasıl kombin edilir?

Söz konusu olan bu parçalar bizleri yağmurdan koruyabilmek için su geçirmeyen pamuklu kumaşlardan, deri ya da poplin gibi materyallerden üretilmiş seçenekleriyle ‘cool’ bir görüntü oluşturmanın en etkili silahları arasında yer almaktadır. Aslında günümüz dünyasında küresel ısınma nedeniyle ara sezonlar yaşayamasak ve trençkotları giyebilecek uzun süre bulamasak bile dolabımızın en etkili ve en şık parçalarından sayıldığını bilmeniz gerekir. Ayrıca imajınızı tamamlamak bakımından da önemli olan bir etkendir.

erkek-kaban-trençkot-modelleri

Özellikle dizinize kadar gelen modelleri de askeri üniformalardan esinlenerek yapıldığını bilseniz de bunu taşıyan bireyin havasını modelle ilişkili olarak artırmaktadır. Trençkot tercihi aslında insana apayrı bir görüntü katmaktadır, bu su götürmez bir gerçeğin kendisidir. Peki, bu parçalar nasıl ve neyle birlikte giyilmelidir? Kaliteli ve güzel bir model almadan önce ilk olarak duruşuna ve kalıbına dikkat etmeniz gerekir. Bu parçanın en güzel gözüken tarafı kesinlikle formudur. Üstelik iç astar kısmını da unutmamanız gerekir. Giyip çıkardığınız zaman çevrenizdeki insanlar, siz daha farkına varmadan daima inceleyebiliyorlar.

Klasik bir modelde kesinlikle diz üstü form tercih etmelisiniz. Aynı şekilde bej ve siyah renk tonları ideal seçimler olabilir. Bu kıstaslara sahip olan parçaları http://www.wessi.com/erkek-kaban web adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Son derece geniş alternatiflere yer veren internet sitemiz içerisinde sizler de kendinize ait bir parça bulabilir ve tercih edebilirsiniz.

Share