Web Site Tasarımı

Web site tasarımı hakkında bunları biliyormuydun ?

web-tasarim

İyi bir web site görsel olarak ne kadar iyi olsada altyapı olarak performans ve kullanım olarak müşterinizi veya ziyaretçilerinizi yormamalı aradığı içeriği kolay bir şekilde elde edebilmeli. Grafikent.Net olarak öncelikli olarak amaç müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ön bilgilendirme, teklif hazırlanması, tasarım aşaması ve müşterimizin sistemini kontrol etmeleri. Dilerseniz wordpress, joomla, opencart,prestashop, magento gibi hazır altyapılı sistemler için Seo uyumlu tema tasarımları, Her müşteri için özel tasarımı gibi hizmetlerimiz de mevcuttur.

Bir E-Ticaret sisteminde olmazsa olmaz performanstır. Bunun yanı sıra Sisteminizin barındırıldığı sunucu çok önemlidir. Eğer sitenizde 100 üzerinde ürün varsa web sitenizin anlık ziyaretçi sayısı reklam çalışmalarınızla sürekli artacaktır, bunun için iyi bir sunucu ihtiyacınız olacaktır.Standart hosting paketleri paylaşımlı sunucularda yer aldığı için belirli bir kısıtlama ile barındırırlar. Grafikent sadece bir web site tasarımları yapan firma değildir. Aynı zamanda sisteminizi inceler Seo (Arama Motoru Optimizasyonu) çalışmalarına hizmet alınan süre kadar gerçekleştirir.

Google Adwords çözüm ortağımız ile web sitenizdeki ürünlerinizi ve içeriklerinizi en verimli reklam olanağı sağlamak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Reklamlarınızdan iyi sonuç elde edin.

Grafikent.Net te web sitesi tasarımı yaptıran müşterilerimize 100 TL’lik Google Adwords Kupon Kodu Hediye etmektedir.

google-adwords

Web Sitesi Paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Diğer hazır altyapı uygulamalarınızdaki oluşan hata ve sorunlarınız için bize ulaşabilirsiniz.

 

 

Share