Xperia Z Teknik Özellikleri Neler?

Sony firmasının yeni amiral gemi modelleri arasında yer alan Xperia Z modeli kullanıcılara pek çok farklı tasarım ve donanım ayrıcalığı sunuyor. Üst seviyeli telefonlarda rastlamaya başladığımız suya ve toza karşı dayanıklılık özelliğini sizlere sunabilen Xperia Z, 1 metre derinlikteki suya kadar bozulmadan durabiliyor.

Sony-Xperia-Z

Donanım alanında da lider olmayı başaran yeni model işlemci olarak 1.5 GHz hızındaki Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci kullanıyor. 2 GB RAM’e sahip olarak piyasaya çıkartılan Xperia Z modelinde 16 GB’lık dahili depolama alanı da bulunuyor.

microSD kart desteğine de yer verilen cihazda böylelikle 32 GB’a kadar depolama alanı elde edebiliyorsunuz. Multimedya özellikleri konusunda en üst seviye performans alabileceğiniz cihazda üç boyutlu oyun ve uygulamalarda son derece tatmin olabilirsiniz.

Xperia Z Kamera Özellikleri Neler?

Full HD ekran özelliklerine sahip olan Xperia Z modelinde arka kısımda 13 megapiksellik kaliteli bir kamera yer alıyor. Etkili sonuçlar elde edebileceğiniz bu güçlü kameranın kompakt bir fotoğraf makinesi kalitesinde fotoğraf çekebildiğini söyleyebiliriz.

Selfie çekmek veya görüntülü görüşmeler yapabilmek için ise cihazın ön kısmında yer alan 2 megapiksellik kamerasını kullanabilirsiniz. 2300 mAh gücündeki bataryası ile uzun süreli kullanım imkanı sağlayan Xperia Z’ye uygun fiyatlı olarak ulaşmak istiyorsanız http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/sony-xperia/z-p131663157 adresini ziyaret edebilirsiniz. Son yılların en iyi fiyat ve performans modeli olan Xperia Z sizi bu adreste uygun fiyatlar ile bekliyor.

Share