Xperia Z1

Sony, Z serisi ile yüksek kalitede kameraları ve üstün netlikte fotoğrafları sektöre sokmayı başardı. Nitekim, bu alanlarda da rakip tanımıyor. Xperia Z1 bunun en güzel örneği. Zira telefon aynı zamanda çok gelişmiş bir fotoğraf makinesi olmayı da başarıyor. Etkileyici ve güzel bir tasarıma sahip. Metal ve cam karışımı bir kasası var ve sadece 8.5 mm inceliğinde. Ekran büyüklüğü 5 inç, ekranın çözünürlüğü 1080p ve ayrıca X-Reality Engine teknolojisini destekliyor. PPI değeri ise 441. Özetle, ekran kalitesi muhteşem seviyelerde. Rakiplerine kıyasla çok üstün bir renk canlılığı ve parlaklığı var.

sony-xperia-z1

Xperi Z1, donanım olarak dört çekirdekli 2.26 GHz Krait 400 işlemci, 2 GB RAM, Adreno 330 grafik işlemcisi ve Qualcomm Snapdragon 800 çipseti kullanıyor. Etkileyici ve güçlü donanımlar bunlar, günlük hayatta herhangi bir performans problemline yol açmıyorlar.

Telefon Android 4.2 yüklü şekilde geliyor ve Android 4.4.2’ye yükseltilebiliyor. Kamerası ise benzersiz ve rakipsiz. Telefon, 20.7 MP oto-fokuslu kamera, 1/2.3″ Exmor RS sensörü ve F/2.0 Sony G lensi kullanıyor. Bunlar neredeyse DSLR kameralarda gördüğümüz türden değerler. Nitekim resim ve video kalitesi muhteşem, şu anda piyasada Xperia Z1’den daha iyi fotoğraf çekebilen başka hiçbir telefon yok. Bu özel telefonu satın almak için hemen http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/sony/xperia-z1-16gb-p149718043/ adresini ziyaret edin.

 

 

 

 

Share