BUPZ her şeyin en iyilerini barındıran web sitesi

Kısaca açıklamak gerekirse Bupz internette aranan her şeyin en iyilerini barındıran bir web sitesidir. Araçlar, kültür-sanat, yararlı websiteleri, bloglar, yazılımlar ve daha fazlası.
Tamam, hatta böyle güzel resimler, listeler filan da var ama yani nedir bu Bupz?
Türkiye’de okuyucular için her zaman ulaşabilecekleri kaliteli, güvenilir ve rafine bir referans sistemi diyebiliriz mesela. İlgi alanlarınıza veya ihtiyaç duyduğunuz araca göre, kişiler tarafından özenle hazırlanmış listelerden birine balıklama dalıp, o alanda neyin daha iyi olduğunu bulabilir, yapmak istediğiniz şeyi en iyi haliyle yapma şansı yakalayabilirsiniz. Veya sadece canınızın sıkıldığı bir günde sizi eğlendirecek dizi, müzik veya kitapların en iyilerini bulabilirsiniz. Yahu, korku filmi izlemek istediğiniz bir anda “üf ne izlesek ya?” diye tasalanmanıza gerek yok işte, girin Bupz’a bakın hangi korku filmi en korku filmiymiş.
Onu geçtik, farklı konularda birbirinden güzel şeyler yazan muhteşem bloggerlarımız var ancak bu güzide insanların hepsini bir arada bulabileceğimiz bir adres yok. Yoktu yani. Artık var. Koca Bupz ekibi gecesini gündüzüne katıp bulabildiği her konudaki Türkçe blogları listeledi. İlgilendiğiniz konuyu seçin ve alakalı en iyi bloglar direkt olarak karşınıza gelsin. Üstelik sadece bloggerlar da değil. İşin içine girişimciler, ajanslar, youtuberlar, twitch yayıncıları, mahallenizdeki berberler filan da girecek. Gerçi berberlerle henüz tam anlaşamadık.
Yani aslında Bupz, senin benim gibi insanların yapmak istediği şeyleri en iyi nasıl yapabileceklerini gösteren bir keşif aracıdır. İnternetin kataloğudur. Canı sıkılan gençlerin kurtarıcısıdır. Merak edenlere merak edebilecekleri yeni şeyler sunan bir platformdur.
Bupz, hayatın kısayoludur. İşin arama kısmını Bupz üstlenir, siz vaktinizi uygulamaya harcarsınız.
Bupz anasayfa: https://bupz.com/
Share