Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?

Sosyal medya kullanmak, orada vakit geçirmek artık hastalık gibi bir şey oldu ve daha da devam ediyor. Kopulamıyor sosyal medyadan, her geçen gün, daha çok bağlanıyor insanlar. Tamam, orada vakit geçirmek güzel bir şey, ama fazlası da zararlı.

facebook

 

Yani, gerçek hayattan kopmamak gerek. Bizler, bu hayatta yaşıyor, nefes alıyoruz. Bu hayattaki her şey daha güzel ve gerçekçi. Sanalda, yani sosyal ağlarda, gerçek hayattaki gibi ağlayıp, gülemez ve hissedemezsiniz. Sosyal medyada zaman geçirirken, hayattaki farkında olmadığınız birçok şeyi fark edemezsiniz, o güzellikleri kaçırırsınız. Bu nedenle, sosyal medyada gereğinden fazla zaman geçirilmemeli.

 

Ancak, sosyal medyanın tabi ki iyi ve yararlı tarafları da var. Birçok sayfadan yararlanabilirsiniz. Mesela; yemek tarifleri sayfasından, haber sayfasından, el emeği göz nuru ürünlerden, kitaplardan ve yazarlardan, güzellik, makyaj, aşk, ilişkiler, burçlar, hastalıklar, vb. gibi aklınıza gelen birçok konuda bilgiye ulaşmak çok kolay. Bunun dışında, arkadaşlarınızla da iletişime geçip, onlarla ister görüntülü, ister de yazışarak konuşabilirsiniz. İletişim kurmak bakımından, öncelikle Facebook sonra da, Whatsaap uygulamaları geliyor. İkisiyle de konuşulabilir, resim gönderilebilir, resim alınabilir, video gönderebilir, alabilirsiniz. Şimdiki iletişim, daha kolay ve zahmetsiz.

 

Yani eskiden mesela mektup yazılırdı. Çok eskiden tabi ki. O gidene kadar 1 hafta geçerdi, gelene kadar 1 hafta, artık bekler dururdun. Çok fazla zaman geçerdi. Ama, şimdi öyle mi? Çok fazla zaman geçmiyor, beklemiyorsunuz, hem zahmetli ve fazla para da gitmiyor. Anında görüşüp, yazışarak birbirinizden haberdar olabiliyorsunuz. Telefonla mesajlaşma da eskisi kadar, kullanılmıyor. Hazır internet paketi yapmışken, Facebook Hesabı  ve whatsaap’tan konuşuluyor. Peki, facebook’tan Messenger aracılığıyla arkadaşlarınızla konuştunuz veya mesajlaştınız. Uygulamadan nasıl çıkış yapacaksınız? Facebook Hesabı kapatma  nasıl kapatacaksınız?

 

Facebook Messenger Nasıl Kapatılır? Messenger’da biriyle konuştunuz ve sohbet bitti. Akıllı telefonlarda Messenger’da konuşurken sohbet balonu da olabilir, oradan konuşuyorsanız balonu aşağı doğru kaydırarak Messenger’ı kapatabilirsiniz. Veya telefonunuzun iç içe geçmiş simgesi varsa, oradan açık olan Messenger uygulamasını yukarı doğru veya sizin telefonunuzda nasılsa, oraya doğru kaydırın. Ve böylece Facebook Messenger uygulaması kapatılacaktır.

Kaynak http://www.teknolojihaber.net/haber/facebook-hesabi-kapatma-187.html

 

 

Share