Facebook Messenger’da oyun dönemi

Facebook Messenger üzerinde yaptığı geliştirmelerle platformu sürekli güncelleyen Facebook, önümüzdeki günlerde platform üzerinden oyun oynanmasına izin verecek.

Son dönemde Facebook Messenger’a yeni eklemeler yapan Facebook, kullanıcıların sesli ve görüntülü görüşme yapmalarına imkan veren özelliğini kullanıma sunmuştu.

Facebook Messenger platformunu geliştirmeye devam eden sosyal medya devi, kısa süre içinde mobil oyunları da Facebook Messenger‘a entegre edecek.

Bu alanda çalışmaları ile tanınan birkaç şirketle görüşmelere başladığını duyuran Facebook, önümüzdeki günlerde bu platformu geliştiricilere açmaya hazırlanıyor.

Messenger’ın bu tarz uygulamalara uygun bir platform olduğunun altını çizen Facebook sözcüsü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yeni uygulamanın kullanıma gireceği tarih için bilgi vermekten kaçındı.

600 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı bulunan Facebook Messenger, 9 Ağustos 2011’de siteden bağımsız bir platform haline getiririlmişti. Çoğunlukla mobil üzerinden kullanılan uygulama geçtiğimiz haftalarda Messenger.com üzerinden bilgisayar kullanıcılarının hizmetine sunulmuştu.

Share