Facebook’tan yeni fotoğraf uygulaması geliyor

Facebook’un Snapchat benzeri bir fotoğraf uygulaması üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

facebook-mobil-video
Geçtiğimiz yıllarda Snapchat’i bünyesine katmak için 3 milyar dolarlık bir teklif yapan ama istediği cevabı alamadıktan sonra bu uygulamayı andıran yeni özelliklerini mobil uygulamasına entegre eden Facebook, bu yönde bir adım daha atmaya hazırlanıyor.

Wall Street Journal’da yer alan iddiaya göre, Facebook, Snapchat’tekine benzer özelliklere sahip olan bir mobil fotoğraf ve video paylaşım uygulaması üzerinde çalışıyor.

Gazetenin sosyal medya devine yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Londra’daki Facebook ekibi tarafından geliştirilen uygulama, Facebook ve Instagram ile beraber de kullanılabilecek.

Facebook Messenger gibi Facebook’tan ayrı bir platform olarak dizayn edildiği belirtilen uygulamanın Twitter’ın popüler uygulaması Periscope’ta olduğu gibi canlı yayın yapılmasına da izin vereceği de gelen iddialar arasında.

Facebook’un Snapchat’i bünyesine katamamasının ardından Snapchat’teki fotoğraflara yazı yazılmasına ve sticker yerleştirilmesine izin veren özelliğini geçen yıl kullanıma sunmuştu.

Share