Fotoğraflarla Kolay Video Hazırlama Programı: Kizoa

 Çektiğimiz fotoğrafları sosyal medyada paylaşmak gün geçtikçe daha da gözde bir eylem haline geliyor. Fotoğrafları olduğundan daha güzel hale getirmek ise uygulamalar ve programlar sayesinde birkaç dakikalık işlemden ibaret.

kizoa-video-hazirlama-programi

Video hazırlamak ise biraz daha zahmetli gözükebilir ama bunu da kolay hale getiren programlar mevcut. Kizoa online video ve slayt yapma programı herkese fotoğrafları ile yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri kolay ve ücretsiz bir uygulama sunuyor. Kullanıcılar hazır modellerin yanı sıra kendi tasarımlarını da oluşturabiliyorlar. Birçok efekt, animasyon ve müzik ekleyerek fotoğraf ve videolar güzel kurgulanmış videolara dönüşüyor. Teknik konularda iyi olmayan ama bu tarz görsel videolara ihtiyaç duyanların rahatlıkla kullanabileceği bir program.

Kizoa platformunda yapabilecekleriniz : Fotoğraf düzenleme, hareketli ve hareketsiz kolaj yapma, efektli ve müzikli klipler hazırlama. Hazırlanan kreasyonları sosyal medyada, e-posta ile blog sayfalarında paylaşmak ücretsiz. Daha gelişmiş özelliklerin olduğu Premium servisinde ise bilgisayara kaydetme, DVD’ye yazdırma, logosuz video ve kolajlar, TAM HD kalitesinde video kaydetme gibi ayrıcalıklardan yararlanılabilir.

Kişisel olarak özel günler için ya da profesyonel anlamda tanıtım amaçlı videolar düzenlemek için çok uygun. Digital story telling denilen muti medya öğeleri kullanarak hikaye anlatımı konusunda da Kizoa programı ideal bir araç.
Örnek Video : http://www.kizoa.com/diaporama/d26804712kP246692088o2

 

Share