Gearbest 4. yılına özel indirim ve kuponlar

Bugün size gearbest sitesinde bahsedeceğim. Çin merkezli alışveriş sitesi Gearbest bu günlerde 4. yıldönümünü kutluyor. Bu nedenle de oldukça cazip kuponlar ve hediyeler dağıtmaya başlamış.
Ürün gamında bluetooth kulaklıktan bahçe hortumuna, oyuncaktan kıyafete kadar ne ararsanız mevcut. Özellikle elektronik cihazları gençlerin en çok ilgisini çeken kategoriler arasında yer alıyor.

Ayrıca 4. yıldönümününe özel çekilişler ile drone, tablet, akıllı saat, projeksiyon cihazı gibi ürünler de kazanmanız mümkün. Sitede %50’ye varan indirim kuponları, günlük tekflifler olduça cazip.
Gearbest sitesine girince sizin lokasyonunuzu algılayıp size Türkçe sitesine yönlendiriyor. Komple Türkçe site ile hızlıca anlaşılır şekilde alışverişinizi yapabiliyorsunuz.
45 gün içinde para iadesi, 1 yıl onarım garantisi, 14 Gün Açılmamış ve Kullanılmamış Ürünler İçin Koşulsuz Geri Ödeme Garantisi, 3 Günlük ‘Kargoda Hasar Gördü’ Garantisi, Ömür Boyu Teknik Destek gibi kullanıcı için oldukça önem arzeden konulardaki hassasiyeti nedeniyle müşterilerin güvenini kazanmaya devam ediyor. Türkiye’deki bir alıcı için yurtdışı alışverişindeki en çok korkulan konulardan birisi olan acaba doğru ürün gelecek mi,  paramı geri alabilir miyim gibi soruları da böylece ortadan kaldırmış oluyor. Dilerseniz online ticket açarak canlı destek te talep edebiliyorsunuz.

Gearbest ikinci tur kampanyası için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz, acele eden ödülleri kazanır!
Akıllı Saat kampanyası için acele edin!

Share