O program bile 2 günde Türkçe’yi söktü

AKP’nin yasakladığı Twitter’a girmeyi sağlayan Hotspot Shield isimli program, resmi hesabından Türkçe tweetler atmaya başladı. Tweetler hayli eğlenceli…

Kullanıcıların büyük bir bölümünün erişimi engellenen Twitter’a girmesini sağlayan Hotspot Shield isimli program resmi hesabından Türkçe tweetler atmaya başladı. Hotspot Shield bir kullanıcının, “Şu an Türkiye olarak seninle eve bile çıkarız” tweetine “Kızlı erkekli mi” yazarak cevap verdi.

Twitter’a erişimin engellenmesinin ardından DNS ayarlarını değiştirme ve VPN kullanma gibi uygulamalar kullanıcılar tarafından Twitter’a erişim için tercih ediliyor. Hotspot Shield isimli program ise Twitter’a erişmek için kullanılan önemli VPN programlarından biri.

Hotspot Shield’ın resmi Twitter hesabından dün gece verdiği bilgilere göre 22 Mart gün sonuna kadar Türkiye’den tam 820 bin kullanıcı Hotspot Shiled’ı indirdi. Bu yüksek rakamdan daha enteresan olan ise Hotspot Shield’ın resmi hesabından Türkçe tweetler atılması oldu.

İşte Hotspot Shield’ın attığı bazı ‘Türkçe’ tweetler:

Keske Dunya uzerinde sansur gibi problemler olmasa da bize gerek kalmasa.

Sizleri o kadar cok sevdik ki 2 gunde Turkce’yi soktuk! =)

Twitter Turkiye’de yasaklandigindan itibaren son 48 saatte @HotspotShield VPN’i tam 820,000 kullanici indirdi!

Biz sizin icin variz yahu!

inan panpa, garantisi benim ya!

Bir kullanıcının bu gidişle “popüler olacaksın” iletisine Hotspot Shield, “Facebook’ta zaten ünlüyüm 1.9 milyon hayranım var” tweetini attı.
Kaynak:Hürriyet

Share