SEO ile Organik Trafikte Büyük Artışlar Yakalayın!

SEO, Türkçe’de “arama motoru optimizasyonu” anlamına gelen Search Engine Optimization kalıbının kısaltmasıdır. Amacı ise arama motorlarının listeleme mantıklarına uygun çalışmalar yaparak web sitesinin organik arama sonuçlarında üst sıralarda yer almasıdır. Profesyonel SEO ajansı ile web sitelerinde yapılacak düzenlemeler sayesinde ücretli reklamlara gerek kalmadan hedeflenen kitleye organik olarak ulaşmak mümkün olabilecektir.

SEO Nedir?

 

Bilindiği üzere arama motorları, aranan anahtar kelimeler üzerinden kullanıcının karşısına bir takım sonuçlar çıkarır. Bu sonuçların sıralaması da arama motorlarının kullandığı algoritmalar nedeniyle devamlı değişir ve güncel veriler içerir. SEO’yu göz önünde bulundurmayan bir internet sitesinin organik arama sonuçlarında üst sırada yer alması beklenemez. Hatta yine SEO hizmeti içerisinde yer alan “yapılmaması gerekenler” SEO hizmeti dikkate alınmadığı için farkında olmadan web sitesi bünyesinde bulunabilir. Bu durumda web sitesi, arama motorları tarafından “spam” olarak işaretlenebilir ve web sitesi arama motorlarının organik arama sonuçlarında yer bulamayabilir.

Web siteleri aynı zamanda arama motorlarından SEM (Arama Motoru Pazarlaması) yoluyla da faydalanmak isteyebilir. Arama motorlarının reklamlara ayırdığı alan sayfa içerisinde sınırlıdır. Bu alanda yer alabilmek ise büyük bir rekabet gerektirir. Rakip web sitelerinin önüne geçerek reklam alanının kullanımına hak kazanabilmek reklamlar için teklif edilen ücretlerin yüksekliğinden daha çok başarılı bir SEO hizmeti ile mümkün olabilir.

 

SEO Nasıl Yapılır?

 

SEO hizmeti, web sitesinin arama motorları gözünde doğal, güncel ve dikkat çekici görünmesini amaçlar. SEO, “site içi” ve “site dışı” olmak üzere kendi içerisinde ikiye ayrılır. Site içi SEO hizmeti, web sitesinde tasarım ve yazılım çalışmalarının yanı sıra sitenin barındırdığı içeriklerin güncel ve yeterli olmasını sağlar.

 

Site dışı SEO hizmeti ise farklı kaynakları kullanılarak web sitesine gerçek, reel ziyaretçi çekebilmeyi amaçlar. Bu kaynaklar; web siteleri, sosyal medya ve bloglar olabilir.

 

SEO ajansı ile çalışarak sizde profesyonel destek alabilir, arama motorlarında web sitenizi en üst sıralara çıkartabilirsiniz.

 

Neden SEO Hizmeti?

 

SEO arama motorlarının çalışma prensipleri doğrultusunda devamlı güncellenen ve kendini yenileyen bir uzmanlık alanıdır. Arama motorları kendi algoritmalarının nasıl çalıştığı hakkında dışarıya bilgi vermedikleri için SEO uzmanları tarafından algoritmaların çalışma mantığı araştırılır ve buna uygun çözümler üretilir.

 

Profesyonel SEO hizmeti, web sitenizin bu algoritmalar doğrultusunda nerede ve nasıl gözüktüğünü sizin yerinize kontrol eder ve güncellemelere uygun olarak sitenin arama motorları organik arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer alması için gerekli düzenlemeleri yapar. Bu çalışmalar sonucunda düzenli raporlar hazırlayarak sitenizin arama motoru optimizasyonu açısından gelişimi ve yapılması gerekenleri size bildirir.

 

SEMPEAK ile Başarıyı Yakalayabilirsiniz

Web sitenizin organik arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almasını, ziyaretçi trafiğinin artmasını ve hedef kitlenize ulaşmayı istiyorsanız Sempeak güvencesi ve tecrübesinden faydalanarak profesyonel bir SEO ajansından hizmet alabilirsiniz..

 

 

Share