Torrent’te ‘indir’ dönemi bitti, ‘izle’ dönemi başladı

Dünyanın en popüler torrent platformu olarak bilinen Pirate Bay’de film indirme dönemi yerini doğrudan internetten film izleme dönemine bıraktı.

full-hf-film-izle-seyret-1080p
Her ne kadar dünya genelinde yaygın olarak kullanılsa da, yasadışı içerikleri de barındırması sebebiyle korsan film veya diğer içerikleri indiren veya paylaşan pek çok kullanıcı ağır para cezalarına ve hatta hapis cezalarına çarptırıldı. Son olarak oyunlardaki korsan kopyanın önüne geçilmesi amacıyla geliştirilen bir teknoloji sayesinde çok yakında oyunlar kopyalanamayacak hale gelecek.

Diğer yandan ise torrent devi Pirate Bay, sitesinde yeni bir adım attı.

Pirate Bay kendi alanında bir ilki yaparak filmi indirme değil doğrudan tarayıcıdan izleme özelliğini devreye soktu. Torrents Time eklentisi ile birlikte kullanıcılar tarayıcıları üzerinden izlemek istedikleri filmleri, dizileri veya belgeselleri indirmeden izleyebiliyor.

pirate-bay-film-seyret-izle

Windows veya OS X işletim sistemlerinde Firefox, Internet Explorer veya Chrome tarayıcısı ile kullanılabilen servis sayesinde, izleyeceğiniz içeriklerin inmesini beklemeden Youtube‘da bir video izler gibi izleyebiliyorsunuz.

Share