Yalın İnternet

İnternetin hayatımızdaki önemi her geçen gün artıyor. Yapılan girişimler sayesinde hayatımızın farklı süreçleri dijital dünyaya adapte ediliyor. İlk yıllarda sadece bir bilgi aramak ya da “boş zaman değerlendirmek” için kullanıyor olsak da günümüzde tüm ihtiyaçlarımızı giderebildiğimiz bir ortam halini aldı. Bireysel kullanıcılar olarak bizler de bu çağın gerekliliğini evimizde en iyi şekilde kullanmak için ev internetleri kullanıyoruz.

İhtiyaca yönelik tercih edilen bu hizmetin onlarca farklı seçeneği var. Kendi kullanımlarımıza yönelik en yeterli olanı tercih etmemiz gerekiyor. Tabii bu tercihi etkileyen bizim dışımızda da bazı durumlar var. Bulunduğumuz bölgedeki altyapının durumu alacağımız hizmetin kalitesini ve gücünü direkt olarak etkileyen bir şey.

İnternet Hizmeti Seçenekleri

İnternet hizmeti almak istediğimiz zaman firmaların sunduğu pek çok seçeneğe maruz kalabiliyoruz. Bunlar arasında da seçim yapmak çoğu zaman zor oluyor. Ancak bunlara bakmadan önce kendi ihtiyacımızı belirlemek daha önemli. Online oyun oynuyor musunuz? Film ve dizi izleme sıklığınız nedir? İnternet hizmetini ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz? İnternetin yanında telefon istiyor musunuz? İşte tüm bu soruların cevapları aslında sizi doğru pakete yönlendirir.

Özellikle düşük hızlı internet kullanımı her çeşit kullanıcı için kabus olabiliyor. Eğer altyapınız destekliyorsa mümkün olduğunca yüksek hız almanız, arada bir bile kullanıyor olsanız konforlu bir kullanım sunar. Kota konusunda ise tutum size bağlı. Kotasız interneti kotalı fiyatına alabiliyorken niye kotasız internet kullanasınız?

Tabii bu paketler için önemli bir diğer nokta telefon olup olmaması. Telefon hizmeti her zaman ekstra bir ücret ekler. Sonuç olarak o da bir hizmet ve giderleri olduğu için firma artı ücretini koymak durumunda kalıyor. Eğer siz telefon kullanmak istemiyorsanız yalın internet paketlerini tercih edebilirsiniz. Sadece internet hizmetinin bedelini öder, ekstra bir şey ödemezsiniz. Tüm bunları birada bulmak için de TurkNet Özgür İletişim hizmetini incelemenizi tavsiye ederiz. Taahhütsüz, kotasız, yalın interneti 85 TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz. Ayrıca hizmetinden o kadar emin ki beğenmezseniz ilk bir ay içerisinde paranızı iade ediyorlar.

İnternet Hizmetinde Aramanız Gerekenler

Taahhüt Vermek İstediğinize Emin Misiniz?

Taahhüt, internet hizmetlerinde en can sıkıcı etken olabiliyor. Bu konu yüzünden yüksek cayma bedelleri ödemek zorunda kalan onlarca kullanıcı var. Memnun olmadığınız bir hizmete bir yıl ya da iki yıl boyunca para ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bu sebeple taahhüt konusunu iyi değerlendirip karar vermek önemli.

Yalın İnternet mi Telefonlu İnternet mi?

Telefon kullanımı günümüzde ev telefonundan cep telefonlarına doğru kaydı. Kullanıcıların çoğu paketi içerisinde ev telefonu olsa dahi kullanmıyor hatta bağlatmıyor. Bu durumda ev telefonu aslında sizin faturanızı gereksiz kabartan bir unsur oluyor. Telefon kullanmak istemiyorsanız yalın internet tercih etmek en doğru seçenek olacaktır. Ayrıca diğer seçeneğe göre daha ekonomik olacağı da kesin.

Düşük İnternet Hızı Can Sıkar

 Bulunduğunuz bölgede altyapı desteklediği sürece yüksek hızlı hizmeti seçmeniz size konfor sağlar. Gerek film izlerken, gerekse oyun oynarken yüksek hızlı internetin pek çok avantajı vardır. Ancak yüksek hızlı internet almak için de yüksek ücretler zorunda değilsiniz. Alternatifleri değerlendirmekten çekinmeyin.

Artık kota mı kaldı?

Kotalı veya AKN’li internet hizmetleri yıllarca keyfimizi çok kaçırdı. Hala bu hizmetlerden alabilirsiniz. Ancak yoğun bir internet kullanıcısı için gerçekten baş ağrısına sebep olabilir. Ay ortasında biten kotalar yüzünden internete dahi bağlanamayabiliyorsunuz. Kotasız internet her zaman bir adım önde!

Kısacası internet hizmetini tamamen kendi ihtiyaçlarınıza göre tercih etmelisiniz. Herkesin ihtiyaçları farklı olabileceği için en optimum seçeneği belirlemek oldukça zor. İnternet Servis Sağlayıcıları ile görüşüp size uygun paketi seçebilirsiniz.

Share