1 milyon kişinin oynadığı oyun

Riot Games’in Türkiye ofisinin açılmasının ardından oyuncu sayısı 1 milyona ulaştı.

1 milyon kişinin oynadığı oyun

1 milyon kişinin oynadığı oyun

Riot Games’in Türkiye ofisinin açılmasının ardından Türkiye sunucusunda League of Legends oynayan oyuncu sayısı 1 milyona ulaştı.

Türkiye sunucularından Türkçe hizmet vermeye başlayalı sadece 3 ay olmasına rağmen oyun, elde ettiği bu başarı ile 2013 yılına damgasını vuracağa benziyor.

Eylül ayında Türkiye sunucusunun açılışının ardından Cihan Ünal, Murat Kosova ve altmışın üzerinde seslendirme sanatçısının desteğiyle Türkçe olarak hizmet vermeye başlayan League of Legends, 3 ayda ulaştığı 1 milyonu aşan kayıtlı oyuncu sayısıyla da rakipsiz olduğunu ispatlıyor.

League of Legends’taki Türkiye’den bağlanan oyuncu sayısında sadece 3 ay gibi bir sürede meydana gelen artışla ilgili olarak Riot Games Türkiye ofisinden yapılan açıklamada “Oyunun Türkiye sunucularından Türkçe hizmet vermesinin yanı sıra gerçekleştirilen oyuncu odaklı, ödüllü turnuvalar, dağıtılan hediyeler ve sunulan üstün oyun kalitesi de bu rakama ulaşılmasını sağladı. Dünyanın en çok oynanan online PC oyunu League of Legends’ın başarılarını ülkemize de taşımayı hedefliyoruz” denildi.

League of Legends önümüzdeki dönemlerde meydana gelecek ödüllü turnuvaları ve etkinlikleriyle Türkiye sunucusunda oynayan oyuncularının hem sayısını hem de memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya devam edecek.

Share