Birbirinden Eğlenceli Multiplayer Mobil Oyunlar

 İnternetin bütün nimetlerinden faydalanan mobil oyunlar, sahip oldukları multiplayer, yani çoklu oyuncu destekleri sayesinde sundukları eğlenceyi en üst noktaya taşıyorlar.

 Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz multiplayer mobil oyunlar arasından en popüler olanları sizler için derledik. Eğer bu yapımlar arasında denemedikleriniz varsa, vakit kaybetmeden hemen oynamaya başlayın.

 

Aslan Max’ın Fabrikası

aslan-max

Kaynak yönetimi oyunlarını seviyorsanız ve karşı konulmaz lezzete sahip dondurmalar üretmek istiyorsanız, Aslan Max’ın Fabrikası’nı keyifle oynayabilirsiniz.

Oyunda, Max ve arkadaşlarının kurduğu dondurma fabrikasını geliştirip zamanla, bulunduğunuz şehre yeni eklemeler yaparak dünyayı dondurmasız kalmaktan kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Çok sayıda özelleştirme ve çoklu oyuncu desteğiyle gelen oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir, eğlenceyi ve rekabeti katlayabilirsiniz.

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calide.maxdondurmafabrikam&hl=tr

IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/aslan-max-n-fabrikas/id1123540684?mt=8

 

Agario

Çevreye yayılmış besinleri yiyerek büyüyen bir hücreyi kontrol ettiğiniz oyunda, sizden daha dayanıklı ve dişli rakiplere yem olmaktan kaçmaya çalışmanız gerekiyor. Rekabetin had safhada yaşandığı oyun, basit grafiklerine ve gösterişsiz yapısına rağmen, kısa sürede bağımlılık yapabiliyor. Tavsiyemiz, oyun süresince sabırlı olmanız ve çevrenizi sürekli kolaçan etmeniz yönünde.

Blitz Brigade

Multiplayer olarak oynanan savaş oyunlarının en eğlencelilerinden biri haline gelen Blitz Brigade, görselleri ve oyun karakterleriyle PC oyuncularının yıllardır bıkmadan oynadıkları Team Fortress 2’ye oldukça benziyor. Oyun dinamikleri ve çevresel faktörlerle birlikte gayet eğlenceli bir oynanış kazanan oyunda, 6 farklı sınıf yer alıyor. Aynı anda 12 oyuncuya kadar destek veren yapımda çok sayıda savaş modu sayesinde keyifli saatler yaşayabilirsiniz.

Asphalt 8: Airborne

Tek kişilik moduyla büyük ses getiren başarılı yarış oyunu Asphalt 8, çok oyunculu yapısıyla da geniş bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Aynı anda 12 rakibe karşı yarışabildiğiniz yapımda arzu ederseniz diğer oyuncuların hız rekorlarını, onların hayalet araçları üzerinden takip ederek kolayca aşabilirsiniz. Kıran kırana yarışlara ev sahipliği yapan oyunu, yarış meraklılarının denemesini öneriyoruz.

Modern Combat 5: Blackout

Etkileyici senaryo modunun yanı sıra gayet kapsamlı bir çoklu oyuncu moduyla gelen Modern Combat 5, kişiselleştirilebilen 6 farklı sınıfla oynayabilmenize ve hem takım halinde hem de bireysel olarak düşmanlara karşı koyabilmenize imkan tanıyor. Gerçekçi grafikleri ve bir an olsun bile düşmeyen temposuyla severek oynayacağınız yapım, en çok indirilen multiplayer oyunlardan biri olmayı sürdürüyor.

 

 

School of Chaos

Öğretmenlerini zombilerin yediği bir okulda, bu durumu fırsat bilen haylaz öğrenciler, birbirlerine girip okulun altını üstüne getiriyorlar. Gerçek zamanlı olarak hem arkadaş hem de rakip edinebileceğiniz oyun Sandbox olarak nitelendirilen serbest oynanışa sahip yapımlar arasında bulunuyor. Kendi görevlerinizi oluşturmanıza imkan veren oyunda, eş zamanlı olarak binlerce oyuncuyla kapışabilir, bu çılgın okulda kimin daha iyi olduğunu herkese gösterebilirsiniz.

 

Share