Call Of Duty: Black Ops

Call Of Duty: Black Ops çıktı

Merakla beklenen ve gelmiş geçmiş en iyi modern savaş oyunu olarak kabul edilen Call of Duty’nin yeni oyunu Black Ops piyasa çıktı. Dünyada binlerce oyunsever oyunu alabilmek için mağaza kapılarında sabahladı. Serinin önceki oyunu “Call of Duty: Modern Warfare 2”, sadece ABD ile İngiltere’de 24 saatte 4.7 milyon satarak 310 milyon dolarlık bir hasılata imza atmıştı. NBA yıldızı Kobe Bryant’lı reklam filmiyle dikkat çeken oyunun yine rekor kırması bekleniyor.

CALL OF DUTY: BLACK OPS’TAN GÖRÜNTÜLER

Modern savaş oyunları arasında tartışmasız en iyilerinden biri olan Call of Duty serisinin yeni oyunu raflarda yerini aldı. Call Of Duty Black Ops steam üzerinden de satın alınıp indirilebiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2

Dönem olarak bu kez Soğuk Savaş’ı konu alan oyunda gerginliğin sahne arkasında olanlar bütün çıplaklığıyla gözler önüne seriliyor. Oyun Küba, Vietnam, Ural Dağları gibi yerlerde geçecek. Call Of Duty serilerinde daha önce hiç olmayan bir çok özellik, Call Of Duty Black Ops’la oyunseverlerle buluşacak. Bunlardan en önemlisi kuşkusuz takım arkadaşlarınıza emir verme özelliği olacak.

Oyunda yer alan silahlar arasında AK-47, G11 gibi tüfekler; M1911, Makarov gibi tabancalar; Flamethrower, RPG-7 gibi roketatarlar; M60, HK-21 gibi makineli tüfekler bulunuyor.

Share